«Ο κ. Τζιτζικώστας στήριξε στις ευρωεκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε οικουμενική κυβέρνηση πριν την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Ο ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την εκλογή της Κυριακής, τονίζοντας:

«Στις εκλογές κατεβαίνει για να κερδίσει» ενώ αποκάλυψε ότι έχει απορρίψει παρασκηνιακές προτάσεις για ανάληψη θέσεων την επομένη της εκλογής προέδρου της ΝΔ.

«Δεν με ενόχλησε που ο κ. Βορίδης στήριξε τον Τζιτζικώστα. Με ενόχλησε το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για την επιλογή του, ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι η λύση στην ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς».

Για την προσωπική σχέση του με τον Μάκη Βορίδη είπε ότι «οι φιλίες αποδεικνύονται στην πράξη και συνέχισε ότι ο κ. Βορίδης είχε εξ αρχής εκφράσει την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του.

Για το ενδεχόμενο σε περίπτωση εκλογής Τζιτζικώστα να οριστεί επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να βάλει όποιον θέλει επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή αλλά ο Τσίπρας δεν θα συνομιλεί μαζί του. Η ΝΔ θα είναι κοινοβουλευτικά ανύπαρκτη»

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην παλαιότερη δήλωση του Πάνου Καμμένου για τους τζιχαντιστές για την οποία η ΝΔ όπως είπε θα έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει την παραίτησή του.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.