Παρά το γεγονός ότι πολλοί υποστηρίζουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα περίοδο πολιτικής αστάθειας


Το Μέγαρο Μαξίμου βάζει "φρένο" στις συζητήσεις γύρω από τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Άλλωστε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριζαν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα περίοδο πολιτικής αστάθειας στη χώρα μας έπειτα από τις δύο κυβερνητικές απώλειες. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες το κυβερνητικό επιτελείο αποκλείει αυτά τα σενάρια λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκοπεύει να οδηγηθεί σε αυτή τη λύση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός φέρεται να διαμήνυσε για άλλη μια φορά στους συνεργάτες του ότι όποιος απειλήσει την "εύθραυστη" -
πλέον- πλειοψηφία, θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν καθώς η χώρα θα οδηγηθεί για άλλη μια φορά σε νέες εκλογές, ενώ δεν θα υπάρξει μεταβατικό στάδιο. 

Τέλος μετά και τη χθεσινή παραίτηση  του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι το Μνημόνιο ψηφίστηκε τον Αύγουστο με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αλλά και από το λαό στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. 

Ο σκοπός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η υλοποίησή του  για να μπει στη συνέχεια σε εφαρμογή το παράλληλο πρόγραμμα που θα έχει έντονο το "άρωμα" του κοινωνικού προσήμου. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.