ΚΥΡΙΕ ΦΙΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ  ΘΕΣΗ;;;
Απίστευτα πράγματα εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ, που δεν τιμούν καθόλου την Ελλάδα και την κυβέρνηση. Όπως είχε προαναγγελθεί από την 1/11 θα ξεκινούσε η εξωτερική αξιολόγηση του ΕΚΠΑ.
Η προγραμματισμένη υποδοχή της επιτροπής πέντε ξένων καθηγητών Πανεπιστημίων (ΒΛΕΠΕ ΠΙΝΑΚΑ) είχε οριστεί για τις 11 το πρωί στο γραφείο του Πρύτανι κ. Δημόπουλου. Η εξέλιξη της συνάντησης δεν είχε καθόλου καλή τροπή, που δείχνει τις παθογένειες του ελληνικού εκαπιδευτικού συστήματος. Αντιεξουσιαστές προπηλάκισαν την αποστολή των επιφανών καθηγητών που τρομοκρατημένη, αρνήθηκε να μεταβεί στα Ιδρύματα (Νομική και Φιλοσοφική) καθώς φοβήθηκε για την εξέλιξη της επίσκεψης.
Πρόκειται για πέντε επιφανείς καθηγητές, ελληνικής καταγωγής όλοι. Η προσπάθεια του αντιπρύτανι να μεταπείσει την αποστολή να συνεχίσει το έργο της, δεν κατέστη εφικτή, με αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί η διαδικασία. Ο υπουργός Παιδείας κ. Φίλης, οφείλιε να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα που εκθέτει την χώρα μας και καθιστά την Παιδεία όμηρο στα χέρια και τις ορέξεις των λίγων.
Αυτή είναι η λίστα με την αντιπροσωπεία καθηγητών: 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.