Αυτή η φωτογράφιση από πολλούς θεωρείται συλλεκτική, αν και είναι από την πρώτη νιότη της Ζέτας, τότε που ήταν «τσαούσα» της Ρούλας Κορομηλά. Δείτε το μεγαλύτερο σέξι αφιέρωμα στο κορμί της Ζέτας



Στα πρώτα βήματα της είχε κάνει κάποιες σέξι φωτογραφήσεις αλλά ποτέ ιδιαίτερα αποκαλυπτικές! Σήμερα όμως έχει αλλάξει και σπάνια γδύνεται μπροστά στον φακό!
Πιτσιρίκα τότε, που ήταν μια από τις «τσαούσες» της Ρούλας Κορομηλά, η Ζέτα είπε το ναι σε μια διαφορετική φωτογράφηση με περίεργο κόνσεπτ! Σε ηλικία 17 ετών «παίζει» για πρώτη φορά με ερωτική διάθεση δίπλα σε μια άλλη γυναίκα! Δείτε πως της πειράζει τα χειλάκια της
Είναι η πιο extreme φωτογράφησή της

Η Ζέτα Μακρυπούλια ίσως στην καλύτερη αισθησιακή στιγμή της καριέρας της!

Απολαύστε την στο ξεκίνημα επεισοδίου της σειράς "Αέρινες Σιωπές" στο παρακάτω βίντεο.


Το απόσπασμα που θα παρακολουθήσετε είναι από τη σειρά «Οι δικηγόροι της Αθήνας» και πιο συγκεκριμένα το 2ο επεισόδιο που φιλοξενήθηκε στο πρόγραμμα του Star στις 18/10/1995. 
Η Ζέτα παίζει δεύτερο ρόλο πίσω από τους αστέρες της εποχής όπως ο τεράστιοςΑλέκος Αλεξανδράκης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Σπύρος Σαραφιάνος, η Λήδα Ματσάγγου,ο Δημήτρης Καραμπέτσης. Όλη η ιδέα του σίριαλ βασίστηκε σε μια ιδέα του Κώστας Φέρρη.
Είναι Ζέτα και συμμετέχει στην πιο καυτή ερωτική σκηνή της καριερας της!
Πριν πολλά χρόνια η ηθοποιός είχε συμμετάσχει στο σήριαλ ,”οι δικηγόροι της Αθήνας”. Η Ζέτα έπεσε θύμα βιασμού σύμφωνα με το σενάριο και δείτε τι γίνετε. Η δραση ξεκινά περίπου στο 1:40





Η Ζέτα Μακρυπούλια γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1978 στην Αθήνα και το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή Αγορίτσα Μακρυπούλια, και είναι Ελληνίδα, ηθοποιός και παρουσιάστρια.
Ως έφηβη, η Ζωή (που μετά απο λίγα χρόνια έγινε η γνωστή Ζέτα) προτιμούσε να μένει στο σπίτι παρά να βγαίνει βόλτα με τις φίλες της. Είχε και έχει πολύ καλή σχέση με τους γονείς της αλλά και με τους αδερφούς της, Παναγιώτη και Άκη με τους οποίους διατηρεί σήμερα cafe - bar στο κέντρο της Αθήνας.
Έκανε τα πρώτα βήματα της στην τηλεόραση σε ηλικία 13 ετών . Ξεκίνησε από τηλεοπτικές διαφημίσεις, συμμετείχε στην εκπομπή Ciao ANT1, παρουσίασε μία εκπομπή μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης κεντρώων Βασίλη Λεβέντη και αργότερα, το 1994 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και παρακολούθησε μαθήματα στο "Θέατρο των αλλαγών" ενώ έπειτα εργάστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές παραγωγές.
Η Ζέτα απο το 1999 εως το 2007 είχε σχέση με τον τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμο. Από το 2010 έως σήμερα, έχει σχέση με τον Κύπριο τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη..
zeta1.jpg
ζετα3.jpg
zeta4.jpg
Καστανή, 23 ετών και κάτω από την ίδια στέγη με τον μπαμπά και την μαμά ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, όταν έκανε την πρώτη της «πικάντικη» φωτογράφηση!
«Η χαρά της ζωής (και των ματιών)»ήταν ο τίτλος που επέλεξε το περιοδικό «Big» για τις πόζες της, πριν από περίπου δέκα χρόνια.
zeta1.jpg
Με σέξι εσώρουχα, δερμάτινα και αποκαλυπτικά ρούχα, η Ζέτα έδειχνε από… νωρίς ότι θα ήταν μία από τις celebrity φαντασιώσεις όλων των ανδρών!
zeta2.jpg
zeta3.jpg
zeta4.jpg
zeta5.jpg
zeta6.jpg
zeta7.jpg

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.