Σάλος στη Βρετανία, με δημοσίευμα του ΟΚ! που κάνει λόγο για «έξαλλο βράδυ» ανάμεσα στην Πίπα Μίντλετον και τον πρίγκηπα Χάρι τη μέρα του γάμου Κέιτ - Γουίλιαμ.



Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, μετά το δημοσίευμα του αμερικανικού ΟΚ! που κάνει λόγο για «έξαλλο βράδυ» ανάμεσα στην Πίπα Μίντλετον και τον πρίγκιπα Χάρι την ημέρα του βασιλικού γάμου, το 2011.
Οπως αναφέρει το περιοδικό, η συνεύρεση των δύο έγινε την ημέρα του γάμου του Γουίλιαμ με την Κέιτ, ενώ προσθέτει ότι η ίδια η Κέιτ έπιασε τους δύο στα πράσα.
Το δημοσίευμα υπονοεί ακόμα ότι δεν ήταν η μοναδική φορά που οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και ότι πάντα υπήρχε σεξουαλική ένταση ανάμεσά τους.

«Εκαναν σεξ στην τουαλέτα»

Το ασυγκράτητο ζευγάρι ενέδωσε στο πάθος για πρώτη φορά μέσα στην τουαλέτα, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης του Γουίλιαμ και της Κέιτ, σύμφωνα με το ΟΚ!.

Η σχέση κράτησε 3 μήνες

Η κρυφή αυτή σχέση διήρκεσε 3 μήνες αλλά το φλερτ ανάμεσά τους είχε ξεκινήσει νωρίτερα.
Ο 31χρονος Χάρι, είχε εντυπωσιαστεί από την Πίπα εξ αρχής, κάτι που είχε γίνει εμφανές αλλά στον γάμο βρήκε την ευκαιρία να την... αποπλανήσει.
Οπως ανακαλύπτει το δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, το φλερτ ανάμεσά τους ήταν έντονο.

Η αποκάλυψη

Οταν κάποια στιγμή η Κέιτ πήγε στην τουαλέτα για να ανανεώσει το μακιγιάζ της, άνοιξε την πόρτα και τους είδε να κάνουν διάφορα», υποστηρίζει μία πηγή που επικαλείται το περιοδικό «OK».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.