Οι κόρες του στήριξαν την επιλογή του




Μετά από τρεις απόλυτα επιτυχημένες δεκαετίες στα σχοινιά και το ταπί του μποξ στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών, Λένοξ Λούις και με δύο γάμους και τρία παιδιά, ο Βρετανός Φρανκ Μαλόνεϊ αποφάσισε να μετακομίσει σε ένα… γυναικείο σώμα. Μάλιστα, όταν συνταξιοδοτήθηκε αποφάσισε να μπει στο χειρουργείο και να κάνει αλλαγή φύλου.
Boxing-promoter-Frank-Maloney.jpg

Σήμερα είναι 62 ετών και πλέον λέγεται Κέλι Μαλόνεϊ! Όπως σας αναφέραμε παραπάνω έχει τρεις κόρες.

«Οι κόρες μου ήταν θαυμάσιες. Με στήριξαν πολύ στην διαδικασία επαναπροσδιορισμού του φύλου μου»δήλωσε η Κέλι, αν και όπως αποκαλύπτει συνεχίζουν να την φωνάζουν «μπαμπά». 

«Ήξερα ότι ήμουν διαφορετικό παιδί από την ηλικία των τριών ετών. Στα όνειρα μου σαν παιδί, ήμουν πάντα κορίτσι, ποτέ αγόρι» υποστηρίζει η ίδια. «Προσπάθησα να κάνω ότι και τα άλλα δυο μου αδέρφια. Εκείνη την εποχή δεν μπορούσες να είσαι διαφορετικός. Ήταν μια περίοδος που ακόμα σε κάποια μπαρ του Λονδίνου υπήρχε η επιγραφή «όχι σκύλοι, όχι μαύροι, όχι Ιρλανδοί», τονίζει στην συνέντευξη της στο CNN.
spl1071924_001.jpg

Στην ηλικία των 16 ετών διάβασε σε κάποια εφημερίδα για την Έιπριλ Άσλευ, μια από τις πρώτες και πιο γνωστές περιπτώσεις τρανσέξουαλ γυναίκας στην Μεγάλη Βρετανία, που συνειδητοποίησε ότι «έτσι νιώθω κι εγώ. Αυτό είμαι». 
Τότε άρχισε  να αφήνει μακριά μαλλιά αλλά και να κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις…ντυμένος γυναίκα. Τα πράγματα όμως άλλαξαν όταν γύρισε στο σπίτι ο πατέρας του. 
Γράφτηκε και πάλι στην σχολή του μποξ για την οποία με πολύ περηφάνια τον προόριζε ο πατέρας του, ενώ λίγα χρόνια αργότερα παντρεύτηκε την Τζάκι και απέκτησε το πρώτο του παιδί.
spl1066315_001.jpg
(H Kέλι με τις κόρες της)

«Συνέχιζα να ψωνίζω γυναικεία ρούχα από τα καταστήματα» μοιράζεται η ίδια. «Τα αγόραζα και μόλις έβγαινα από το μαγαζί τα πέταγα στα σκουπίδια. Δεν ήθελα να μείνει κανένα πειστήριο. Άλλωστε για μένα ήταν ήδη μεγάλη η ικανοποίηση και η ανακούφιση ότι μπορούσα να τα κοιτάω, να τα αγγίζω, να τα νιώθω, να τα αγοράζω, να φαντάζομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτά».
Το 2009 ο πατέρας του πέθανε και τότε αποφάσισε να απελευθερώσει τον πραγματικό του εαυτό, δηλαδή την Κέλι. Πάντως η μητέρα της είναι πολύ υποστηρικτική προς την απόφαση της.
Kellie-Maloney.jpg

«Οι άνθρωποι είναι σπουδαίοι μαζί μου. Μπορεί να πετύχω κάποιο αρνητικό σχόλιο στο ίντερνετ ή σε κάποια site πυγμαχίας, αλλά όταν με βλέπουν στο ρινγκ ή με συναντούν στον δρόμο δείχνουν πολύ αγάπη και κατανόηση».

Αξίζει να σημειωθεί  πως πριν από  δυο εβδομάδες, η Κέλι εμφανίστηκε στα βρετανικά ΜΜΕ για να κατακεραυνώσει τον Βρετανό πυγμάχο Τάισον Φιούρι, ο οποίος έχοντας προταθεί για «Αθλητής της Χρονιάς» από το BBC, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την βρετανική κοινή γνώμη, με πάνω από 120.000 υπογραφές να ζητούν την εξαίρεση του από τα βραβεία, για τις ομοφοβικές δηλώσεις του σε συνέντευξη του, όπου και παρομοίασε την ομοφυλοφιλία με την έκτρωση και την παιδοφιλία.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.