Άκουσε τις κραυγές τους ο επιστάτης του σχολείου


Ασυγκράτητη φαίνεται πως ήταν μία 30χρονη καθηγήτρια από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ όποτε έβλεπε έναν μαθητή της. Η Έιπριλ Νόβακ φέρεται να είχε ανάρμοστη σχέση με τον 16χρονο μαθητή της ακόμα και μέσα στις σχολικές αίθουσες, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα «Milwaukee Journal».
Η 30χρονη καθηγήτρια, η οποία ήδη βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της από τη στιγμή που ο τελευταίος έμαθε για τα ατοπήματα της γυναίκας του, υπέβαλε την παραίτησή της μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι σε βάρος της θα διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα.
Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας, ο πρώτος που αντιλήφθηκε τους… αναστεναγμούς στις διδακτικές αίθουσες ήταν ο επιστάτης του σχολείου, Πατ Γκρέκο, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του μαθητή.
Στη συνέχεια, μία συνάδελφος της 30χρονης φέρεται να δήλωσε πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας ενός παθιασμένου φιλιού της καθηγήτριας σε μαθητή της.
ImageHandler (1).jpg
Σύμφωνα με τα στοιχεία που εμπεριέχονται στη δικογραφία, η καθηγήτρια και ο μαθητής είχαν συνάψει σεξουαλικές σχέσεις από τον περασμένο Οκτώβριο, με το ζευγάρι να συνευρίσκεται ερωτικά και εντός του σχολείου. Μάλιστα, ειδική αναφορά υπάρχει στα στοιχεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα και για στοματικό έρωτα σε σχολικές αίθουσες.
Η 30χρονη καθηγήτρια παραδέχτηκε ότι αν και ήξερε πως το αγόρι είναι ανήλικο, είχε πολύ έντονα συναισθήματα γι΄ αυτόν και δεν μπορούσε να κρατηθεί, ενώ από την πλευρά του, ο έφηβος τόνισε στις Αρχές πως είχε συναινέσει να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.