Πρόταση "βόμβα" από τον βουλευτή του Ποταμιού


Πρόταση-βόμβα έκανε πριν από λίγο ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσωνας Φωτήλας βάζοντας φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Ο βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega, εξέφρασε την άποψη ότι το κόμμα του πρέπει να συμπορευτεί με τη Νέα Δημοκρατία. «Το Ποτάμι πρέπει να συμπορευτεί με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου. Να στηρίξουμε την θέση και τις απόψεις του. Με την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να δώσουμε ένα χτύπημα στον λαϊκισμό» τόνισε ο κ. Φωτήλας.

Ποτάμι: «Υπομονή μέχρι το συνέδριο»


Όπως ήταν φυσικό μετά και την πρόταση βόμβα του Ιάσωνα Φωτήλα, το Ποτάμι  αντέδρασε. Έτσι λοιπόν, σε ανακοίνωση, που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος, του Σταύρου Θεοδωράκη, τονίζεται ότι πρόκειται για "άλλη μια πρόταση που πέφτει στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το συνέδριο".

Πάντως, κύκλοι του Ποταμιού, μιλώντας στα parapolitika.gr, τόνιζαν ότι το συγκεκριμένο σχόλιο, δεν αφορά, μόνο τον Ιάσωνα Φωτήλα, αλλά όλα εκείνα τα στελέχη του κόμματος, που έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα, στο πολιτικό μέλλον του Ποταμιού.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.