Η Δημοτική Ομάδα ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  στη προσπάθειά της να αναδεικνύει με νηφαλιότητα και περίσκεψη τα τοπικά προβλήματα της Πόλης μας και να συμβάλλει στην επίλυση τους, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γόνιμο διάλογο και με ειλικρινή διάθεση εξεύρεσης λύσεων.
                      Ένα μείζον θέμα που απασχολεί το Δήμο μας και κυρίως τους συμπολίτες μας της Λυκόβρυσης είναι η κατασκευή και η αποπεράτωση του κλειστού Γηπέδου  της Λυκόβρυσης που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται ημιτελές και εγκαταλελειμμένο. Είναι αίτημα διαχρονικό η αποπεράτωσή του ιδιαίτερα από τη νέα γενιά που αποζητά χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας σε μια εποχή που τα αδιέξοδα των νέων ανθρώπων πληθαίνουν επικίνδυνα. Είναι ανάγκη να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη από υπεύθυνες φωνές το όλο θέμα, τη στιγμή που η παραπληροφόρηση οργιάζει και ακούγονται πολλά και διάφορα. Έχουν προσκληθεί για το σκοπό αυτό ειδικοί και γνώστες του όλου θέματος.
                      Έτσι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ  οργανώνει δημόσια συζήτηση, για το θέμα αυτό, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11πμ. Ώρα προσέλευσης 10:50  στο ξενοδοχείο THE Y HOTEL  ΜΥΚΟΝΟΥ 3 και ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στο Κεφαλάρι στη Κηφισιά.
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες παρακαλούμε θερμά όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη ΤΡΙΤΗ  9  Φεβρουαρίου 2016  στο email secretary@lp2020.com  και στο τηλέφωνο:  6944/308390 κος ΙΩΑΝΝΟΥ  Ή  6944/308562 κος ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. Στην συνάντηση θα μπορούν να παρευρεθούν ΜΟΝΟ όσοι λάβουν  την πρόσκληση.
                       Ευχαριστούμε θερμά  εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.