ΠΡΟΣΟΧΗ συνιστά μια ανήσυχη μαμά στο Facebook


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο, όταν μια άγνωστη γυναίκα άρπαξε παιδάκι που έπαιζε αμέριμνο και προσπάθησε να διαφύγει παίρνοντας το μαζί της.
Το περιστατικό που πραγματικά προκαλεί σοκ, διαδραματίστηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, στην παιδική χαρά στο ύψος του Τάλως, δίπλα από το παλιό κτίριο που βρίσκεται εκεί κοντά, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών αλλά και γονιών που βρίσκονταν με τα παιδιά τους στο χώρο για παιχνίδι.
Μόλις η μητέρα του παιδιού, αντιλήφθηκε το γεγονός άρχισε να τρέχει πανικόβλητη πάνω κάτω και να το φωνάζει. Ξαφνικά σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, η γυναίκα είδε το παιδί της στην παραλιακή δίπλα σε μια γυναίκα να προχωρά μαζί της. Η μητέρα έτρεξε και ευτυχώς το πρόλαβε την τελευταία στιγμή, πριν αυτό χαθεί με την άγνωστη.
Για το περιστατικό η νεαρή μητέρα δεν ενημέρωσε την αστυνομία παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ήταν στο σημείο την παρότρυναν να το κάνει.
Πάντως μια άλλη μαμά, που ήταν μπροστά στο περιστατικό με ανακοίνωση της στο facebook έκανε γνωστό το συμβάν, ενημερώνοντας και άλλους γονείς προκειμένου να είναι πιο προσεκτικοί. Επιπλέον, επικοινώνησε και με την αστυνομία λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος.
anakoinwsi-miteras.jpg
Αξίζει να αναφέρουμε οτι παρόμοιο περιστατικό είχε ξανασυμβεί πριν αρκετό καιρό στο Ηράκλειο, έξω από κεντρικό φούρνο σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.