«Δεν θα χαράξουμε αγροτική πολιτική χωρίς να λάβουμε υπ’ όψιν μας τις θέσεις σας»

 «Όμως οι θέσεις και οι προτάσεις σας πρέπει να είναι το πλαίσιο που αναγκαζόμαστε να λειτουργούμε και δουλεύουμε»

"Ναι μεν… αλλά" από τον Τσίπρα προς τους αγρότες: «Δεν θα χαράξουμε αγροτική πολιτική χωρίς να λάβουμε υπ’ όψιν μας τις θέσεις σας» - Κεντρική Εικόνα 

 

Θα λάβουμε υπ’ όψιν τις θέσεις σας, αρκεί να είναι… αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Έτσι «ακούστηκαν» οι πρώτες δηλώσεις του πρωθυπουργού προς τους αγρότες, με τους οποίους συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι το Μαξίμου δεν σκέφτεται να χαράξει αγροτική πολιτική χωρίς να λάβει υπ’ όψιν του τις θέσεις των αγροτών, όμως συμπλήωσως πως «οι θέσεις και οι προτάσεις σας πρέπει να είναι το πλαίσιο που αναγκαζόμαστε να λειτουργούμε και δουλεύουμε».
Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις απόψεις.  Το αγροτικό κίνημα έχει ωριμάσει σε όλους τους τομείς και μπορεί να εκπροσωπηθεί στη χάραξη για γενικής αγροτικής πολιτικής. Εγώ θεωρώ ότι δεν μπορούμε να χαράξουμε την πολιτική αγροτική χωρίς να λάβουμε υπ’ όψιν μας τις θέσεις και τις προτάσεις σας. Οι θέσεις και οι προτάσεις όμως πρέπει να είναι στο πλαίσιο που αναγκαζόμαστε να λειτουργούμε και να δουλεύουμε.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι γιατί τα τελευταία χρόνια υπήρξε καταστροφή του εθνικού πλούτου. Εάν δεν καταφέρουμε να ανακτήσουμε τον εθνικό μας πλούτο και κατά την άποψή μου πρωτοπόρος χώρος για την ανάπτυξη του πλούτου είναι ο αγροτικός  χώρος, τότε δεν θα μπορούμε να μιλάμε ούτε για μισθούς ούτε για συντάξεις».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.