Τι έγινε το μοιραίο πρωινό της Πέμπτης



Από την εφημερίδα Freddo

Τα μάτια της Φρόσως Κυριάκου, ποτάμια που τρέχουν ασταμάτητα. Οι μώλωπες στο πρόσωπο και το κορμί της δεν είναι για την ίδια τα τραύματα που πρέπει τώρα να φροντίσει. Η νεαρή κοπέλα κλαίει σχεδόν ασταμάτητα στο δωμάτιο του πέμπτου ορόφου στο κτίριο «Πατέρα» του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Μόλις λίγες ώρες πριν, προσπάθησε να μιλήσει στους αστυνομικούς για τις τελευταίες στιγμές, τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα πριν κοπεί τόσο άγρια το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη.  

Η Φρόσω Κυριάκου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Freddo», θυμάται ελάχιστα από τη μοιραία στιγμή που το μαύρο «θηριώδες» τζιπ Μερσεντές ML έφυγε από την πορεία του. Οπως είπε, δεν κατάλαβε το παραμικρό! Ομως, ένιωσε τον άνθρωπό της να πέφτει επάνω της και να την τυλίγει στην αγκαλιά του. Ηταν κάτι που από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ημέρα που γράφτηκε η τραγωδία στη γέφυρα εξόδου στο ύψος του πρώην ανατολικού αεροδρομίου με κατεύθυνση τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, είχαν καταλάβει τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ αλλά και γιατροί στον «Ευαγγελισμό» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο. «Αν δεν την είχε προστατεύσει με το σώμα του ο Παντελής Παντελίδης, η κοπέλα ίσως να μην ήταν εδώ, μαζί μας», είπε γιατρός του νοσοκομείου όπου και μεταφέρθηκε η 21 ετών κοπέλα. Τα όσα προσπάθησε να πει η Φρόσω στους αστυνομικούς έχουν ήδη συμπεριληφθεί στον φάκελο με τις τεχνικές λεπτομέρειες κι εκθέσεις αλλά και φωτογραφίες από ολόκληρα εξαρτήματα του μοιραίου τζιπ, που έχουν βάλει κάτω από «μεγεθυντικό φακό» δύο κλιμάκια εμπειρογνωμόνων. Από τη μία, οι τεχνικοί σύμβουλοι που μέσα στο πένθος και τον θρήνο της ζήτησε να ορίσει  η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κι από την άλλη, οι αξιωματικοί της ελληνικής Αστυνομίας, που έχουν επιφορτιστεί με τις έρευνες.

Η οικογένεια δεν αποκλείει ακόμη και δολιοφθορά στο αυτοκίνητο ενώ ο εισαγγελέας δεν μπορεί να παρέμβει γιατί δεν έχει παραλάβει σχετική δικογραφία. Τα πρώτα στοιχεία λένε ότι ο Παντελής Παντελίδης και η συνοδηγός του δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, αλλά τις είχαν «κλειδωμένες», δηλαδή τις είχαν ασφαλίσει στις υποδοχές των καθισμάτων για να μη χτυπούν, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Την ίδια στιγμή, γίνεται ξεκάθαρο από την ιατροδικαστική υπηρεσία ότι οι τοξικολογικές αλλά και ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν αμέσως μετά τη μεταφορά του άψυχου σώματος του τραγουδιστή στο νεκροτομείο, και θα ρίξουν «φως» στις τελευταίες ώρες που ήταν στη ζωή και στο εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ, θα είναι στη διάθεση των Αρχών μέσα σε ένα διάστημα περίπου 20 ημερών.  

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.