Βγήκαν τα "μαχαίρια" ανάμεσα σε Θεοδωράκη και Θεοχάρη - Κεντρική Εικόνα


Έντονη ήταν η αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη, με αφορμή τη συνέντευξη του Σαββάτου ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης.
Συγκεκριμένα ο Επικεφαλής του Ποταμιού, μιλώντας στο πρωινό του Mega, άφησε αιχμές για τον βουλευτή λέγοντας ότι «εδώ υπάρχει ένα κίνημα και στο κίνημα ανήκουν αυτοί που πιστεύουν σ' αυτό. Το συνέδριο θα καθορίσει πως αυτό το κίνημα θα δυναμώσει και όχι πως θα διαλυθεί. Αποδεκτές οι δημόσιες διαφοροποιήσεις αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χτίζουμε μία Βαβέλ  Όλα έχουν ένα όριο και το όριο αυτό θα είναι το συνέδριο».
Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι εκείνος φέρει ευθύνη για την επιλογή του Χάρη Θεοχάρη: "Η ευθύνη για τα πρόσωπα που έχω επιλέξει ,η ευθύνη για αυτούς που μιλάνε σήμερα είναι δική μου  Το Ποτάμι δεν έχει τελειώσει. Το Ποτάμι θα συνεχίσει.Η έννοια έκφραση του κινήματος είναι θέμα του επικεφαλής και του συνεδρίου και αυτό πρέπει να το σέβονται όλοι."
Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση του Χαρη Θεοχάρη, σε όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στο συνέδριο του Ποταμιού που θα πραγματοποιηθεί από τις 26-28 Φεβρουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο του Περιστερίου, όπου και θα κριθεί το μέλλον του κόμματος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.