Η αντιστροφή μέτρηση της κυβέρνησης Τσίπρα ξεκίνησε μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη όταν οι εξαπατημένοι Έλληνες πολίτες άρχισαν να πληρώνουν φόρους και εισφορές και θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες όταν οι εργαζόμενοι θα κληθούν να πληρώσουν περισσότερους φόρους και εισφορές και οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις να μειώνονται.

Επίσης επιβεβαιώθηκε η ανικανότητα στοιχειώδους αποτελεσματικής διαχείρισης, έκτος από το οικονομικό  στο σοβαρό θέμα των  προσφύγων  και των λαθρομεταναστών στη χώρα μας

Καθώς οι καθυστερήσεις μόνο ζημιές και οργή συσσωρεύουν είναι καλύτερα για όλους να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Ούτως ή άλλως μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει ταχύτερα. Είναι καλύτερα για όλους και περισσότερο για τους αδύναμους οι οποίοι θα υποστούν και το μεγαλύτερο κόστος, να ενεργοποιηθούμε ώστε να δώσουμε ένα τέλος στην επικίνδυνη αριστερή κυβέρνηση.

Φίλες και φίλοι. Στη ζωή μου τα ιδανικά μου, τις ιδέες μου και τις απόψεις μου έχω μάθει να τα υπερασπίζομαι, δίνοντας τη μάχη πάντα στη πρώτη γραμμή. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος σύνεδρος  στις 22-24 Απριλίου 2016 στο 10ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Στόχος μου είναι να μεταφέρω τις απόψεις που διαχρονικά πρεσβεύω ώστε να μπουν οι  βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα που θα παράγει πολιτική από τη βάση όπως όλα τα σύγχρονα ευρωπαϊκά κόμματα 

                                        Με εκτίμηση
                                       Νίκος  Μονέος

  

                    

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.