Οριστικό: Διορία έως τις 15 Απριλίου, αλλιώς Grexit

Πλέον είναι επίσημο και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε. Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε η περιβόητη επιστολή της FIFA, η οποία δίνει διορία στην ελληνική πλευρά έως τις 15 Απριλίου για να συνεχιστεί το Κύπελλο. Σε διαφορετική περίπτωση, η απόφαση είναι μία. Grexit!
Η επιστολή της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καθιστά ξεκάθαρο το γεγονός πως αν μέχρι τις 15 Απριλίου, η Ελλάδα δεν δώσει εντολή να συνεχιστεί το Κύπελλο, τότε θα επιβληθεί η τιμωρία αποκλεισμού για όλους τους ελληνικούς συλλόγους και τις Εθνικές ομάδες.
Η FIFA ζητάει άμεση συμμόρφωση με τους κανόνες της και έαν αυτό δεν συμβεί τότε αυτομάτως το Grexit θα αποτελεί μία θλιβερή πραγματικότητα, η οποία θα δημιουργήσει πρωτόγνωρες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Παράλληλα, η FIFA ζητά να δημιουργηθεί μια διαπραγματευτική ομάδα ώστε να αναθεωρηθεί όλο το αθλητικό νομοθετικό πλαίσιο από το 1999 μέχρι σήμερα και στέκεται κυρίως στους νόμους Φούρα (1999) και Κοντονή (2015).
Σταύρος Κοντονής και ΕΠΟ έχουν πλέον μπροστά τους μόλις 10 ημέρες για να σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από την καταστροφή...
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.