Η Δημοτική Κίνηση ΛΥΛΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί στην Ομάδα της και στην Εκτελεστική της Επιτροπή ένα εκλεκτό μέλος της Πευκιώτικης κοινωνίας τον ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ, έναν γηγενή Πευκιώτη, που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε στην Πόλη μας.
                          Λάτρης του αθλητισμού και ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου από μικρό παιδί έχει προσφέρει πολλά στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο και συνεχίζει μέχρι σήμερα να εργάζεται για το σκοπό αυτό με ζήλο, αφοσίωση και υποδειγματικό επαγγελματισμό . Αγαπά τη δουλειά του και ιδιαίτερα τη νέα γενιά την οποία προσπαθεί καθημερινά να την υποστηρίζει με τις πράξεις του και την επαγγελματική του συνείδηση, αναδεικνύοντας τα ποδοσφαιρικά νεανικά ταλέντα.
                         Η Δημοτική μας Ομάδα θεωρεί πως ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ  έχει να προσφέρει πολλά στην Πόλη μας και ιδιαίτερα στον αθλητισμό, τόσο από τη μεγάλη του πείρα, όσο και από την αφοσίωσή του στον σκοπό αυτό. Τον καλωσορίζουμε με αγάπη και υπερηφάνεια στην Ομάδα μας, όντας βέβαιοι πως τόσο εμείς όσο και οι συμπολίτες μας έχουν να πάρουν πολλά.

                                                                   ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ- ΠΑΝΤΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ


                    Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ   γεννήθηκε στην Πεύκη  Αττικής  στις 21/8/1954.
          ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:  Ο πατέρας του Νικόλαος θεοχαρίδης  γεννημένος το 1924 πρόσφυγας από την Κωνσταντινούπολη, εγκαταστάθηκε στη Μαγκουφάνα στα προσφυγικά τότε σπίτια εκείνης της εποχής, στην οδό Βουλγαροκτόνου 21.
Η μητέρα του, Μαρουσιώτισσα, Θεοχαρίδη Σταυρούλα  το γένος Κουμπαρούλη.
\ Ο Γιάννης Θεοχαρίδης μεγάλωσε στις γειτονιές της Μαγκουφάνας-Πεύκης, φοιτώντας στο ιστορικό 1ο Δημοτικό Σχολείο της Πόλης στην οδό Βουλγαροκτόνου και Πλάτωνος
                   Η ενασχόληση του πατέρα του με τα κοινά της τότε εποχής και ιδιαίτερα με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο στον Α.Ο  Μαγκουφάνας  τον έφεραν κοντά στο γήπεδο της Πεύκης,  κάνοντάς το δεύτερο σπίτι του. Η μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο γρήγορα πέρασε τα σύνορα της Πεύκης και χάρις στο θείο του Δημήτρη Λιανόπουλο βρέθηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία της Α.Ε.Κ.
          ΣΠΟΥΔΕΣ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ:  Βάζοντας τις σπουδές του σε δεύτερη μοίρα, λόγω της μεγάλης του αγάπης  στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, πήρε το Απολυτήριο του Λυκείου από Ιδιωτικό Νυκτερινό Σχολείο, έχοντας φοιτήσει και στα Πρότυπα Τεχνικά Λύκεια της ΣΕΛΕΤΕ.
          Από το 1979  μέχρι σήμερα είναι Διοικητικός υπάλληλος της ΔΕΗ.
          Ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1977-1982  στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ  που τότε ήταν στην Α΄Εθνική.
           Ήταν προπονητής  επί μία δεκαετία 1988-1998  στον Α.Ο ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ
           Ήταν προπονητής επί διετία 2000-2002  στον Γ.Σ  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.
           Ήταν τεχνικός Διευθυντής από το 2007-2009  στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
           Από ΤΟ 2007  μέχρι σήμερα είναι Τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου  στον Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης.

         ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:  Είναι παντρεμένος με την Σοφία- Πιούλη Θεοχαρίδη- συνταξιούχο Αστυνομικό-  και έχουν 2 παιδιά τον Νικόλα που γεννήθηκε το 1984,απόφοιτο του Α.Π.Θ. στο Τμήμα Θεολογίας  και τον Χαράλαμπο, που γεννήθηκε το 1987, απόφοιτο του ΤΕΙ Χαλκίδας Τεχνολόγο μηχανικό αεροσκαφών.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.