Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

1.jpg «Ο πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι υπουργοί, κούνησαν, για μία ακόμη φορά, τα καθρεφτάκια στους δημόσιους λειτουργούς των ειδικών μισθολογίων, σαν να απευθύνονται σε «ιθαγενείς», προσπαθώντας να τους ξεγελάσουν. Όμως, τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομικών – Πυροσβεστών - Λιμενικών) ούτε ιθαγενείς είναι, ούτε λωτοφάγοι.

Η χθεσινή τροπολογία των κυβερνητικών συνεταίρων εισάγει νομοθεσία υπό αίρεση και υπό προϋποθέσεις.

Αφού, λοιπόν, οι συνεταίροι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχουν ήδη καταργήσει τη μισθολογική ωρίμανση και έχουν μειώσει τα ειδικά μισθολόγια κατά 110.000.000 ευρώ, ισχυρίζονται ότι, αν βρουν ισοδύναμα, δεν θα εφαρμόσουν τη νομοθεσία τους. Η τροπολογία αυτή αποδεικνύει πόσο απαξιωτικά αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τα στελέχη αυτά και συνακόλουθα το αγαθό που προστατεύουν, τη δημόσια τάξη και τη δημόσια ασφάλεια.

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τις πρακτικές αυτές, του εμπαιγμού και της εξαπάτησης, καλώντας την Κυβέρνηση να πάψει να παίζει με τα Σώματα Ασφαλείας και τους λειτουργούς τους».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.