Εξιχνιάστηκε ο φόνος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης - Φιλικό ζευγάρι δολοφόνησε τον 50χρονο

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 50χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε απανθρακωμένη την Τετάρτη 15 Ιουνίου στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.
Πρόκειται για τον Αντώνη Μανουσάκη, ο οποίος εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και βρέθηκε απανθρακωμένος στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. 
Οι αρχές επιχείρησαν να αναγνωρίσουν το πτώμα μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό λόγω του ότι το κορμί του 50χρονου ήταν απανθρακωμένο. 
Τελικά κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά του μέσω των τατουάζ που είχε στο κορμί του, παίρνοντας πληροφορίες από ανθρώπους που είχαν ενδιαφερθεί για την εξαφάνισή του.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι ένας 34χρονος ημεδαπός και η 19χρονη ημεδαπή σύντροφός του. Στην ίδια υπόθεση εμπλεκόμενη είναι και μία 19χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία
Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε μεταβεί στην Δραπετσώνα σε οικία που διέμεναν οι δράστες, σε στιγμή που η 19χρονη ήταν μόνη της και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της προσπάθησε να την παρενοχλήσει. Ωστόσο εισήλθε στην οικία ο 34χρονος και μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, άρχισε να κτυπάει με τα χέρια και ένα ανεμιστήρα το θύμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον έδεσαν, τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, όπου συνεχίσθηκε ο ξυλοδαρμός και στο τέλος ο εμπρησμός του θύματος.
Κατόπιν, μετέβησαν στην προαναφερόμενη οικία και προσπάθησαν να την καθαρίσουν, την έβαψαν και απομάκρυναν όσα έπιπλα είχαν ίχνη αίματος. Αρωγός τους στην προσπάθεια αυτή ήταν και μία 19χρονη ημεδαπή.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.