Είναι πάρα πολλές φορές πια που έχουμε γράψει με πόνο και θλίψη για τον τρόπο που λειτουργούν οι Δημοτικοί μας Άρχοντες και το Δημοτικό Συμβούλιο γενικότερα. Είναι άπειρες  οι διαπιστώσεις μας και οι υποδείξεις μας πως τα Δημοτικά δρώμενα της Πόλης μας είναι διαποτισμένα επικίνδυνα από άγονες και χωρίς ουσιαστικό νόημα αντιπαραθέσεις, που, αν μη τι άλλο, τροχοπεδούν ό,τι καλό έχει προγραμματιστεί ή αποφασιστεί από τους Δημοτικούς μας Άρχοντες. Και δυστυχώς αυτά αφορούν όλους τους Δημοτικούς μας Συμβούλους είτε βρίσκονται στην συμπολίτευση είτε στην αντιπολίτευση. Τα φαινόμενα παρακμής και σήψης είναι χειροπιαστές πραγματικότητες πια και θλίβουν και απογοητεύουν κάθε σκεπτόμενο συμπολίτη μας.
                  Πέρασαν ήδη δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, με όλους γενικά τους Δημοτικούς της Συμβούλους, και τα δείγματα γραφής του βίου της έχουν κουράσει πολύ τους συμπολίτες μας οι οποίοι άλλα περίμεναν και άλλα βιώνουν σήμερα. Στέκονται εκστατικοί και απογοητευμένοι από τα όσα συμβαίνουν σε μια εποχή που έπρεπε όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως να ήσαν ένα συμπαγές σώμα προόδου και δημιουργίας ή καλύτερα ανακούφισης των συνδημοτών μας από την καθημερινότητά τους,  που με γεωμετρική πια πρόοδο αυξάνονται τα προβλήματά της και της δίνουν για όλους τους συμπολίτες μας χαρακτήρα σταυρικού μαρτυρίου. Και αντί αυτό να είναι για τους Δημοτικούς μας Άρχοντες ο δείκτης της σωστής και δημιουργικής πορείας τους, για τα όσα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, έχουν καταφέρει να επικοινωνούν πια με αναφορές, αλληλοκαρφώματα, μηνύσεις και διαξιφισμούς, πρωτόγνωρες καταστάσεις για την Πόλη μας και την Δημοτική της ιστορία.
                    Αυτό με μια λέξη ο λαός μας το αποκαλεί κατάντια!! Αυτό οι συμπολίτες μας και να είστε βέβαιοι πως ισχύει, το χαρακτηρίζουν ξεπεσμό της Δημοτικής μας ζωής, και αηδιασμένοι από τα τεκταινόμενα απομακρύνονται από τη συλλογική κοινωνική ζωή της Πόλης μας, αποφασισμένοι πως μόνοι τους πια θα καταφέρουν ό, τι μπορεί να σωθεί, αφού οι εκπρόσωποί τους, αυτοί που τους υποσχέθηκαν πρόοδο, ομόνοια, σύμπνοια και δημιουργία τους πρόδωσαν οικτρά. Συνειδητοποιούν μέρα με την ημέρα όλοι οι συμπολίτες μας πως η προσωπική προβολή, η σπίλωση του αντιπάλου με κάθε  αθέμιτο μέσο, η ακύρωση όποιου καλού στοιχείου υπάρχει ενδεχόμενα στο ενεργητικό του, είναι πια βασική και επιδιωκόμενη πολιτική. Και τα αλληλομαχαιρώματα καλά κρατούν!!
                     Αξιότιμοι κοι Δημοτικοί Άρχοντες
                  Οι εσωτερικές σας διαμάχες  και η αλληλοφαγωμάρα σας να είστε βέβαιοι πως δεν ενδιαφέρουν πια τους συμπολίτες μας. Σας έχουν ήδη προσπεράσει και πορεύονται μόνοι και ολοκληρωτικά απογοητευμένοι τον ανηφορικό τους δρόμο μέσα στις αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης και τα αδιέξοδα που μαστίζουν την καθημερινότητά τους!! Εσείς τελικά και μόνο εσείς χάνετε από αυτή την κατάσταση.  Συνειδητοποιείστε το αυτό στο χρόνο της ελάχιστης ανοχής που έχει απομείνει. Εργαστείτε για το καλό της Πόλης μας με ανιδιοτέλεια και ασυνθηκολόγητη διάθεση. Είναι απαίτηση, είναι καθήκον, είναι μονόδρομος για πρόοδο και ευημερία για όλους μας!! 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.