Πώς έγινε το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας – Άφαντος ο δράστης (φωτό)

Ένας Ιρακινός Κουρδικής καταγωγής, γνωστός τοξικομανής είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης του μακελειού με έναν νεκρό και δύο τραυματίες που σημειώθηκε στις 16:45 στην οδό Ζήνωνος στην «καρδιά» της Αθήνας
O δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 47χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων, ενώ τραυμάτισε έναν 53χρονο και έναν 57χρονο, λίγη ώρα μετά την απομάκρυνσή του για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος υπαλλήλου.

Ο δράστης πήγε στο κατάστημα στην οδό Ζήνωνος και ξεκίνησε να παρενοχλεί την υπάλληλο. Εκείνη κάλεσε τον 47χρονο ιδιοκτήτη και τον ενημέρωσε για το πρόβλημα που της δημιουργούσε ο αλλοδαπός. Ο ιδιοκτήτης τον έδιωξε από το κατάστημα και ο οργισμένος τοξικομανής του φώναξε πριν απομακρυνθεί, «τώρα θα σου δείξω τι θα πάθεις».
Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε έχοντας ένα όπλο στα χέρια του και αμέσως κατευθύνθηκε στον 47χρονο τον οποίο πυροβόλησε στο θώρακα, ένας υπάλληλος δέχτηκε πυροβολισμό στα πόδια, ενώ ο δράστης βγαίνοντας από την επιχείρηση πυροβόλησε ακόμη 6 φορές, με τη μια σφαίρα να βρίσκει στα πόδια έναν διερχόμενο πολίτη ενώ οι άλλες «καρφώθηκαν» σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι ξεκίνησαν να αναζητούν τον δράστη, δίχως όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως αυτά τα φαινόμενα είναι συχνά , καθώς «όταν πέσει ο ήλιος στην περιοχή κυκλοφορεί κάθε καρυδιάς καρύδι. Ναρκωτικά και πορνεία δίνουν και παίρνουν και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.