Προκαλεί η αδελφή του Ρουπακιά: Πήρε το μαχαιράκι και έκανε δύο... γρατζουνιές

Ιδιαίτερα προκλητική εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής η αδελφή του κατηγορούμενου Γιώργου Ρουπακιά, Χρύσα, λέγοντας στην κατάθεσή της ότι ''πήρε το μαχαιράκι και έκανε στο παιδί δύο γρατζουνιές''.
Σύμφωνα με τη δήλωση της Χρύσας Ρουπακιά:
Μου είπε ο δικηγόρος ότι ο αδελφός μου τού είπε ότι τσακώθηκε με ένα παιδί στο Κερατσίνι, δεν ξέρω γιατί. Ότι την ώρα που έφτασε με το αυτοκίνητο, ήταν 4-5 άτομα που τον τραβήξανε έξω από το αυτοκίνητο και ο αδελφός μου πήρε το μαχαιράκι του και έκανε στο παιδί δύο γρατζουνιές.
Η πρόεδρος κάλεσε τη μάρτυρα να επαναλάβει όσα είπε και η στιχομυθία είχε ως εξής:
Πρόεδρος δικαστηρίου: Και οι γρατσουνιές αυτές τι αντίκτυπο είχαν;
Χρυσούλα Ρουπακιά: Απ’ ό,τι διάβασα[sic], να πεθάνει το παιδί.
Πρόεδρος δικαστηρίου: Και δεν είπατε στο δικηγόρο «τι μου λες εδώ, πέθανε αυτός».
Χρυσούλα Ρουπακιά: Αυτά μου είπε, αυτά σου λέω.
Πρόεδρος δικαστηρίου: Ωραία, γιατί χτυπάει εκείνον;
Χρυσούλα Ρουπακιά: Ήταν ο πρώτος που ήταν μπροστά του, από τα άτομα που τον βγάζουν έξω από το αμάξι, δεν βλέπει πρόσωπα, μόνο πόδια.
Την ίδια στιγμή, η μάρτυρας προσπάθησε να εμφανίσει τον Ρουπακιά ως ήρεμο οικογενειάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''με το χέρι έκοβε το ψωμί''. 
«Με το χέρι έκοβε το ψωμί, δεν ήταν έμπειρος με το μαχαίρι» ισχυρίστηκε η Χρυσούλα Ρουπακιά για τον αδερφό της.
«Και το κρέας;», αναρωτήθηκε η πρόεδρος του δικαστηρίου, με την αδερφή του χρυσαυγίτη να απαντά ότι και το κρέας το έκοβε με το χέρι…
Για τα όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα κατέθεσε:
«Για το συμβάν με πήρε ο αδερφός μου γύρω στη μία εκείνο το βράδυ, μου είπε “τσακώθηκα με κάποιους και με έχουν στο τμήμα” και μου είπε να του φέρω τσιγάρα και νερό.
»Μετά πήγα προς την αγορά, σταμάτησα σε ένα περίπτερο και πήρα τσιγάρα και νερό και έξω από το τμήμα είδα κόσμο πολύ να φωνάζει, ήταν νεαροί, δεν ξέρω τι ήταν. Δεν ξέρω αν μιλούσανε ή φωνάζανε, τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω “έχει κόσμο, φοβάμαι και δεν κατεβαίνω”. Και έφυγα»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.