Εμφάνιση 241116 ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (2).JPG
Σήμερα και χθες το πρωί ο Δήμαρχος κ. Τάσος Μαυρίδης, ήταν παρόν στην απομάκρυνση άλλων έξι εγκαταλελειμμένων οχημάτων στη δημοτική ενότητα της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Ήδη από τα 150 εγκαταλελειμμένα οχήματα που έχει καταγράψει μέχρι τώρα η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης έχουν απομακρυνθεί αρκετά από τους δρόμους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και πλέον απομένουν ελάχιστα, ενώ μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα έχουν απομακρυνθεί ακόμα 20 περίπου οχήματα.Εμφάνιση 241116 ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.JPG
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος κ. Μαυρίδης ανέφερε: «Επειδή τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποτελούν εστίες μόλυνσης για τους κατοίκους και καταλαμβάνουν, χωρίς λόγο, θέσεις στάθμευσης των δημοτών οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου φροντίζουν, εδώ και αρκετό καιρό, με τα απαραίτητα μέσα, να παραδίδουν τους δρόμους ελεύθερους για τους πεζούς και τα άλλα οχήματα. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ παράλληλα τις υπηρεσίες του δήμου μας που εδώ και ένα περίπου χρόνο υλοποιούν με επιτυχία το συγκεκριμένο πρόγραμμα απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων».
Στην περίπτωση που κάποιος δημότης εντοπίσει εγκαταλελειμμένο όχημα παρακαλείται να ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δήμου στο τηλέφωνο 6979229618 ή αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης, Δ/νση Περιβάλλοντος (Αγίας Βαρβάρας 25). 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.