Εμφάνιση 2o dimotiko peykis.jpg
Βρισκόμαστε κοντά στα Σχολεία του Δήμου, κοντά στις ανάγκες των παιδιών, των οικογενειών, των γονέων, των δασκάλων και των καθηγητών της νέας γενιάς των δημοτών-κατοίκων της Λυκόβρυσης- Πεύκης. Μετά τη δημοπράτηση του έργου Ανάπλασης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, προχωρήσαμε στη δημοπράτηση ενός ακόμη έργου, στην Επισκευή και Συντήρηση των Σχολικών Μονάδων Λυκόβρυσης - Πεύκης ύψους 200 χιλ. ευρώ», επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Εμφάνιση EIDIKO SXOLEIO.JPG
Δημοπρατήθηκε το έργο Συντήρησης και Επισκευής Σχολικών Κτιρίων του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, ύψους 200 χιλ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με χρηματοδότηση ΣΑΤΑ και Δήμου.
Οι εργασίες που περιγράφονται και περιλαμβάνονται και στη σχετική μελέτη, έχουν υποδειχθεί από τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων και από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μετά από αυτοψία και περιλαμβάνουν: Επισκευές σε επιχρίσματα, κεραμοσκεπές, μαρμαρικά. Επισκευές σε WC (ανακατασκευές σε πλακάκια, δάπεδα, αποχετεύσεις και εξοπλισμό). Αντικατάσταση σκουριασμένων σιδηρών θυρών προαυλίων. Επισκευές σιδηρών θυρών. Αντικαταστάσεις κουφωμάτων και θυρών αλουμινίου. Συντηρήσεις αλουμινίων παραθύρων. Αντικαταστάσεις ή επισκευές ξύλινων θυρών. Κατασκευές εσωτερικών διαμορφώσεων με τσιμεντοσανίδα Ηλεκτρολογικές εργασίες (σε ηλεκτρικούς πίνακες, επέκτασης δικτύων δεδομένων κ.λπ.). Κατασκευή στεγάστρου σε προαύλιο χώρο. Επισκευές σε προαύλια (επισκευές σε σπασμένες πλάκες Καρύστου, αρμολογήματα, επισκευές σε αθλητικούς τάπητες και ασφαλτοτάπητες προαυλίων). Επισκευές σε υγρομονώσεις. Επισκευές σε κιγκλιδώματα. Σποραδικές βαφές. Λοιπές εργασίες σποραδικών αποκαταστάσεων φθορών.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης επισημαίνει σχετικά: «Όπως προκύπτει στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία από τις ενέργειες και τις δράσεις μας, βρισκόμαστε κοντά στα Σχολεία του Δήμου, κοντά στις ανάγκες των παιδιών, των οικογενειών, των γονέων, των δασκάλων και των καθηγητών της νέας γενιάς των δημοτών-κατοίκων της Λυκόβρυσης- Πεύκης. Μετά τη δημοπράτηση του έργου Ανάπλασης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, προχωρήσαμε στη δημοπράτηση ενός ακόμη έργου, στην Επισκευή και Συντήρηση των Σχολικών Μονάδων Λυκόβρυσης - Πεύκης ύψους 200 χιλ. ευρώ. Είμαστε σταθερά δίπλα στα σχολεία και τις οικογένειες του Δήμου μας και έτσι θα συνεχίσουμε».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.