Ανανέωσης συνέχεια στη ΝΔ - Σε λίγες μέρες η εκδήλωση γνωριμίας του Μητρώου Στελεχών - Κεντρική Εικόνα 

Συνέχεια στο project του Μητρώου Στελεχών θα δοθεί το επόμενο Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες του Koolnews.gr, με ανοιχτή εκδήλωση στον πολυχώρο Αθηναΐς, όπου το παρών θα δώσει και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήδη, έχουν γίνει τηλεφωνήματα και έχουν σταλεί e-mails σε αρκετά πρόσωπα που δήλωσαν συμμετοχή στο Μητρώο Στελεχών, με αποτέλεσμα το κοινό της εκδήλωσης να αναμένεται να είναι, ως επί το πλείστον, φρέσκα πρόσωπα με ενδιαφέροντα βιογραφικά.

«Κάνουμε πράξη την ανανέωση» αναγραφόταν στο e-mail που πήραν οι προσκεκλημένοι για την εκδήλωση της επόμενης εβδομάδας και, πράγματι, αυτή είναι η βασική ιδέα πίσω από την ανοιχτή εκδήλωση γνωριμίας που θα γίνει στην Αθηναΐδα. Ο στόχος είναι να εμπεδωθεί το μήνυμα πως οι διεργασίες ανανέωσης δεν έχουν σταματήσει, μιας και έχει μεσολαβήσει αρκετό διάστημα από τότε που ανακοινώθηκαν τα πρώτα δεκαπέντε ονόματα που είχαν περάσει στο τελικό στάδιο των διαδικασιών αξιολόγησης από το Μητρώο Στελεχών, τα οποία, ομολογουμένως, είχαν αρκετά ενδιαφέροντα βιογραφικά.
Οι προσκεκλημένοι της εν λόγω εκδήλωσης δεν είναι νομοτελειακό πως θα είναι τα στελέχη της επόμενης φουρνιάς του Μητρώου. Βέβαια, η πλειοψηφία έχει καταθέσει αίτηση, αλλά η παρουσία τους στην Αθηναΐδα δεν σημαίνει με κανέναν τρόπο πως έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες αξιολόγησης σε ό,τι τους αφορά. Υπό αυτό το πρίσμα, η εκδήλωση θα έχει τον χαρακτήρα της «πρώτης γνωριμίας», ενώ για αρκετούς θα είναι και η παρθενική κομματική οργάνωση.
Ως προς το concept, αναμένεται να μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ το παρών θα δώσει και η διευθύντρια ανθρωπίνου δυναμικού της ΝΔ Ρεβέκκα Πιτσίκα, η οποία έχει και την εποπτεία της λειτουργίας του Μητρώου Στελεχών. Ακόμα, αναμένεται να προβληθεί ένα video, με μικρές παρουσιάσεις από περίπου 12 πρόσωπα που έκαναν αίτηση για το Μητρώο και έχουν, ομολογουμένως, βαριά βιογραφικά, ενώ σε επόμενο στάδιο θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους τομείς κοινοβουλευτικού έργου της ΝΔ και με τις γραμματείες του κόμματος.
Κάπως έτσι, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζουν τις κινήσεις εσωτερικής ανανέωσης, προωθώντας και νέα στελέχη, τα οποία μπορεί δυνητικά να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος ή ακόμα και θέσεις στην κρατική μηχανή, εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. Αυτή, άλλωστε, ήταν εξ’ αρχής και η νοοτροπία του Μητρώου, από το οποίο δεν επρόκειτο de facto να προκύψουν υποψήφιοι βουλευτές.  


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.