«Βολές» Πολάκη σε γιατρούς του νοσοκομείου Ζακύνθου: «Νονοί», δυσφημούν τη Δημόσια Υγεία
Σε νέα… παράκρουση βρίσκεται από χθες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Ελευθερίας του Τύπου για καταγγελίες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της ο υπουργός αντί να απαντάει σε όσα του καταλογίζουν για το θέμα των χειρουργείων στη Ζάκυνθο και τα εξωφρενικά ποσά για τη φύλαξη κτηρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ ρίχνει λάσπη στους δημοσιογράφους που του ασκούν κριτική.

Συγκεκριμένα σε χθεσινό της δημοσίευμα τη εφημερίδα έφερε στο φως στοιχεία ότι για τη «διαλεύκανση» του σκανδάλου των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ζακύνθου στέλνει στο νησί για επιτόπιο έλεγχο δεύτερη επιστημονική επιτροπή με επικεφαλής την αναισθησιολόγο (και σύζυγο βουλευτή Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ) κυρία Γεωργία Κωστοπαναγιώτου. Ωστόσο ο αναπληρωτής υπουργός εξέδωσε ανακοίνωση ρίχνοντας ο ίδιος «λάσπη στον ανεμιστήρα» εμπλέκοντας για ακόμη μια φορά το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου, σε ρεπορτάζ που υπογράφει η Έλενα Φυντανίδου, ο Πολάκης αντί απαντήσεων στις καταγγελίες επιλέγει για άλλη μια φορά τις προσωπικές επιθέσεις, υπεκφεύγει να δώσει απαντήσεις σε σημαντικά θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας και εν κατακλείδι της αρμοδιότητάς του. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας  νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την δράση του αναπληρωτή υπουργού με καταγγελίες για παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω των αναρτήσεων εγγράφων στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.