Τιμωρία των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα ζητήσει ο Ολυμπιακός

Διατεθειμένος να μην αφήσει να περάσουν στο... ντούκου όσα έγιναν στον σαββατιάτικο (6/5) τελικό του Κυπέλλου, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να να πιέσουν με όποιον τρόπο μπορούν, προκειμένου να επιβληθούν οι σωστές (κατά τη γνώμη τους) ποινές για τα επεισόδια που έγιναν στον ματς του Βόλου.

Με αυτή τους την κίνηση, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, θέλουν ειδικότερα να «απαντήσουν» στον ΠΑΟΚ οποίος είχε κάνει παρέμβαση τόσο για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ όσο και γι αυτά με τον Πλατανιά.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, από την μεριά τους οι Πειραιώτες φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν τις δικές τους κινήσεις, αφότου βεβαίως πρώτα μάθουν τις εκθέσεις των αρμοδίων.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε φυσικά στις εκθέσεις των παρατηρητών, της Αστυνομίας και των διαιτητών και αναλόγως θα χαράξουν την πολιτική που θα ακολουθήσουν.

Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις από τα βίντεο και τις φωτογραφίες τα οποία δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.