Όλα ή τίποτα στο ΣΕΦ! - Κεντρική Εικόνα
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται για 5η και τελευταία φορά την Εφές (21:00, NS2) με τον νικητή να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για την Πόλη και το Final4.
Τον τελικό των τελικών,, μέχρι τον επόμενο, δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές μέσα στο κατάμεστο ΣΕΦ.
Οι ομάδες άνοιξαν τις... διαφορές τους, έχουν κάνει από 2 νίκες η κάθε μια και όλα θα ξεκαθαρίσουν σε ένα τελευταίο παιχνίδι.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν το πλεονέκτημα στο Game 2, πήγαν στην Τουρκία για να επιστρέψουν με μια πολύτιμη νίκη, τα κατάφεραν και όλα πλέον θα κριθούν σε ένα παιχνίδι.
Τραυματισμοί δεν υπάρχουν, άπαντες βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα και περιμένουν να καταθέσουν ψυχή και σώμα σε αυτόν τον τελικό από τον οποίο ο νικητής παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Final4.
Τα στοιχεία που θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός είναι αυτά που του έδωσαν την νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι και με θέληση, καρδιά και ψυχή, καθώς και με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει να πάρει την νίκη και να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους Τούρκους.
Από την πλευρά της η Εφές, έρχεται για ακόμα μια φορά στο Φάληρο, χωρίς να έχει πολλά να χάσει και θέλει να κάνει ξανά την έκπληξη και να είναι εκείνη που θα βρεθεί στην Πόλη.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.