paidofilos-epixeirimatias-tou-bolou-ekane-diakopes-me-14xroni
Γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας, όπου έκανε διακοπές με 14χρονο κορίτσι, σε βάρος του οποίου ασελγούσε για δύο ολόκληρα χρόνια.
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας συνέλαβε το βράδυ του Σαββάτου τον κατηγορούμενο παιδόφιλο την ώρα που επιχειρούσε να βιάσει το κορίτσι μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Στο σημείο βρέθηκαν αίματα του παιδιού από την πάλη με τον 55χρονο επιχειρηματία. Η 14χρονη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει. Οι αστυνομικοί που τον παρακολουθούσαν επενέβησαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 55χρονος ασελγούσε σε βάρος του παιδιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν το ίδιο έκανε και με τη 16χρονη αδερφή του θύματος, η οποία σήμερα είναι 18 ετών. Ο δράστης είναι εύπορος επιχειρηματίας του Βόλου, είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.
Το 14χρονο κορίτσι είχε πάει μαζί του διακοπές στην Κέρκυρα. Στο νησί έφτασαν την περασμένη Παρασκευή. Προέρχεται από μία φτωχή πενταμελή οικογένεια. Το τραγικό είναι ότι , σύμφωνα με πληροφορίες, όλα γινόντουσαν με τη συναίνεση της μητέρας του κοριτσιού, η οποία επίσης συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έδινε δώρα στη μητέρα της 14χρονης (κινητά τηλέφωνα, καταβολή μετρητών για την πληρωμή ενοικίου και άλλα δώρα) με αντάλλαγμα να έχει τη συναίνεσή της να παίρνει μαζί του για πολλές ημέρες το παιδί.
Σε βάρος του επιχειρηματία και της μητέρας σχηματίστηκαν δικογραφίες, ενώ η 14χρονη παρακολουθείται πλέον από παιδοψυχολόγους.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.