Αποτέλεσμα εικόνας για πρασινοι καδοι 
Η καθαριότητα και η «καθαρή σκέψη» είναι πολιτισμός εκτιμά η Διοίκηση Τάσου Μαυρίδη που ολοκληρώνει αύριο 14 Ιουλίου το πλύσιμο των πράσινων κάδων  απορριμμάτων και στη δημοτική κοινότητα της Λυκόβρυσης, ενώ στη δημοτική κοινότητα της Πεύκης έχει ήδη ολοκληρωθεί. Ο συγκεκριμένος προγραμματισμένος καθαρισμός πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα χρονικά ως αποτέλεσμα και της πρόσφατης απεργίας των συμβασιούχων και δεδομένων των καιρικών συνθηκών καλοκαιριού που επιβάρυναν την κατάσταση.
Συνολικά η Διοίκηση του Δήμου που εστιάζει στη Λυκόβρυση Πεύκη, «την πόλη της ζωής της», έχει προγραμματίσει 7 συνολικά ενέργειες για πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων καθόλη τη διάρκεια του 2017, με τις τρεις πρώτες πλύσεις να ολοκληρώνονται αύριο 14 Ιουλίου και τις σχετικές δράσεις να είναι περισσότερο ενεργοποιημένες τις ζεστές ημέρες του θέρους όπως και απαιτείται.
Παράλληλα, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου προχωρά καθόλη τη διάρκεια κάθε έτους και σε πλύσεις των μπλε κάδων (ανακύκλωση) όπου απαιτείται.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: “Προτεραιότητα μας η καθαριότητα στην πόλη και στόχος μας να διατηρήσουμε μία πόλη που θα χαιρόμαστε όλοι να ζούμε σε αυτή. Στοχεύουμε παράλληλα στην ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης στον Δήμο μας με δέσμη μέτρων που θα ανακοινώσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα”.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Σκαμάκης τονίζει: “ Εργαζόμαστε για να έχουμε την πόλη μας καθαρή και χαιρόμαστε να ζούμε όλοι μαζί σε αυτή, από τους πιο μικρούς, τις οικογένειες και τους μεγαλύτερους. Σημαντική παράμετρος στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας στους οποίους πραγματικά αξίζουν τα εύσημα και τους ευχαριστώ θερμά”.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.