Εμφάνιση kleisto ghpedo mpasket peyki 6.jpg
Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης στην Πεύκη που παραδίδεται στη Λυκόβρυση Πεύκη πανέτοιμο προς χρήση τον Σεπτέμβριο 2017. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί σειρά εργασιών όπως η αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου – παρκέ στον αγωνιστικό χώρο!

Εμφάνιση kleisto ghpedo mpasket peyki 2.jpg
Την πορεία εργασιών μετά την μετατροπή του Δημοτικού Κλειστού Γηπέδου Πεύκης σε εργοτάξιο από την ανάδοχο εταιρεία Έργα ΠΕΣΣΟΣ ΑΤΕ επίβλεψε με επίσκεψή του στο κλειστό γήπεδο ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη επίβλεψης των εργασιών εξέλιξης περί τα τέλη της άνοιξης οπότε και ξεκίνησε η ανάπλαση. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί σειρά εργασιών όπως η αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου – παρκέ στον αγωνιστικό χώρο.
 Εμφάνιση kleisto ghpedo mpasket peyki 8.jpg
Αναλυτικότερα, η σχετική σύμβαση του έργου «Βελτίωση υποδομών στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης», προϋπολογισμού 335 χιλ. ευρώ, υπογράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο 2016, τον Δεκέμβριο 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τοποθέτηση των νέων πλαστικών καθισμάτων (κερκίδες), ενώ μέχρι τις 15 Μαΐου 2017, οπότε και βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία το γήπεδο, δεν πραγματοποιήθηκε καμία άλλη εργασία με στόχο πάντα από την πλευρά του Δήμου να κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα των ομάδων και γενικά η χρήση του Κλειστού Γηπέδου από το κοινό. Το έργο παραδίδεται προς χρήση και πάλι στην πόλη της Λυκόβρυσης Πεύκης τον προσεχή Σεπτέμβριο 2017, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί σε αυτό εργασίες βελτίωσης των υποδομών του όπως η αποξήλωση του υφιστάμενου ξύλινου δαπέδου και η τοποθέτηση νέου ξύλινου δρύινου δαπέδου αγωνιστικών χώρων που ήδη ολοκληρώθηκε επιτυχώς, γραμμογράφηση αγωνιστικού χώρου του γηπέδου καλαθοσφαίρισης, αντικατάσταση ξύλινων και μεταλλικών θυρών, πλακόστρωση στον περιβάλλοντα χώρο κ.ά.
 Εμφάνιση kleisto ghpedo mpasket peyki 1.jpg
Όπως επισημαίνει σχετικά ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις αθλητικές υποδομές του Δήμου με στόχο πάντα την παροχή άρτιων χώρων άθλησης των ομάδων, των συλλόγων και ευρύτερα όλων όσοι από τους πολίτες μας αξιοποιούν το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ. Το έργο εντάσσεται στην πολιτική που υπηρετούμε ως Διοίκηση από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας, η οποία και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στον Δήμο, πολιτική που σχετίζεται άμεσα με τους κοινόχρηστους χώρους ανάπτυξης δράσης από τους πολίτες. Στηρίζουμε το φίλαθλο πνεύμα και εργαζόμαστε για την άρτια κατάσταση όλων των υποδομών μας και όλων των κοινόχρηστων χώρων με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες μας!».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.