Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Χρήστος Φωτίδης απαντά στη δημόσια ενημέρωση της 12ης Ιουλίου, της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη με θέμα: «Με 45.000 ευρώ επιπλέον επιβαρύνει το ΠΕΑΠ τον ετήσιο προϋπολογισμό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, έχοντας τις πλάτες της Διοίκησης», καλώντας «όλους όσοι διαθέτουν τέτοια στοιχεία και αποδείξεις να τα δώσουν στη δημοσιότητα, αλλιώς σε κάθε περίπτωση, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου για συκοφαντικές και ποινικές ευθύνες των λεγομένων τους», διατυπώνει.
Συγκεκριμένα, η δημόσια ενημέρωση του Προέδρου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Χρήστου Φωτίδη έχει ως εξής:
«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με θέμα την έκτακτη επιχορήγηση που ζήτησε το ΠΕΑΠ σε συνεννόηση με τον Δήμο, για να μπορέσει να πραγματοποιήσει έγκαιρα τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ώστε οι δομές του Νομικού Προσώπου που παραμελήθηκαν επί της προηγούμενης προεδρίας της Μαρίνας Πατούλη - Σταυράκη (γήπεδα τένις, μηχανοστάσιο και αποδυτήρια κολυμβητηρίου, περίφραξη χώρου όπισθεν κερκίδας κολυμβητηρίου, διαδημοτικό γήπεδο Λυκόβρυσης, Πολυχώρος Μπενίση, Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη, Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, Κτήμα Τζερμιά, φύλαξη χώρων), να είναι έτοιμες να υποδεχθούν και πάλι τους πολίτες και τα παιδιά μας, εντείνοντας τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής με αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών, ενημέρωσα όλους τους επικεφαλείς των παρατάξεων πολιτικά για τη χρησιμότητα αυτής της έκτακτης επιχορήγησης. Περισσότερες οικονομικές διευκρινήσεις θα μπορούσαν να ζητήσουν από την αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο δέχτηκα σειρά ερωτήσεων οικονομικού περιεχομένου, στις οποίες απάντησα ότι το ΠΕ.Α.Π. πρέπει να προχωρήσει στον προγραμματισμό του. Έδωσα οικονομικά στοιχεία του πρώτου εξαμήνου 2017 που δείχνουν ότι με τη χρηστή Διοίκησή μας, υπάρχει οικονομικό πλεόνασμα της τάξεως των 33.000 ευρώ (ποσό που θα εγγραφεί στο νέο προϋπολογισμό του ΠΕ.Α.Π.) με πληρωμένο το προσωπικό (φύλακες, μόνιμοι γυμναστές, μαζικός αθλητισμός, καθηγητές Ωδείου και καλλιτεχνικό ανθρώπινο δυναμικό) που αποτελεί την πλειονότητα των εξόδων του ΠΕ.Α.Π.
Διαβάζω όμως αστήρικτους, αίολους, κακόβολους και ψευδείς χαρακτηρισμούς για κακοδιαχείριση και, μάλιστα, για διασπάθιση δημοσίου χρήματος. Καλώ, λοιπόν, όλους όσοι διαθέτουν τέτοια στοιχεία και αποδείξεις να τα δώσουν στη δημοσιότητα, αλλιώς σε κάθε περίπτωση, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου για συκοφαντικές και ποινικές ευθύνες των λεγομένων τους.

Φτάνει ως εδώ! Ξέρουμε πολύ καλά τους στόχους τους. Εμείς όμως συνεχίζουμε το έργο μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, ούτε να υποβαθμίζει το έργο και τις προσπάθειές μας για το καλό του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης και των πολιτών του».
Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π.
Χρήστος Φωτίδης

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.