Εμφάνιση IMG_5620.JPG

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στην πρόσφατα ανακατασκευασμένη πλατεία Αλεξάνδρας, η θεατρική παράσταση «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΓΡΟΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» του Τέο Ρόμβου.
Την παράσταση διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Πειραιά, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.
Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν τον κεντρικό ήρωα του έργου, τον πειρατή Γεώργιο Νέγρο να διηγείται τη ζωή του και τις πολυτάραχες περιπέτειές του στη θάλασσα.
Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Οι Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, την ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση στην πλατεία Αλεξάνδρας. Μετά την ολική ανακατασκευή της πλατείας και την ανέγερση του μνημείου για τη Γενοκτονία των Ποντίων «Πυρρίχιο Πέταγμα», έχει δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο σημείο στην πόλη μας, στο οποίο μπορούμε να διοργανώσουμε πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο. Στόχος μας στον Ο.Π.Α.Ν. είναι να δημιουργούμε πολιτιστικά γεγονότα για τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Συγχαρητήρια στους συντελεστές της θεατρικής παράστασης».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.