Αποτέλεσμα εικόνας για LYKOBRYSH PEYKI 2020
Η  Δημοτική  Κίνηση ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ  2020  με την ευκαιρία της έναρξης  της νέας σχολικής χρονιάς  2017-18  εύχεται σε όλους  τους εκπαιδευτικούς των εκπαιδευτηρίων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
                       Η αφετηρία κάθε νέας σχολικής χρονιάς είναι ευκαιρία για καλές αποφάσεις και σχεδιασμούς για το καλό των μαθητών της πόλης μας. Είναι ευκαιρία για νέα σχέδια και συνεργασίες αντίθετα στο ρεύμα της ήσσονος προσπάθειας που κάποιοι μεγαλοσχήμονες της εκπαίδευσης την επικαλούνται ως μείζονα αξιακή εκπαιδευτική θέση. Είναι ευκαιρία για ασυνθηκολόγητη προσφορά προς τους μαθητές οι οποίοι ζουν και βιώνουν καθημερινά άγχη και ανασφάλειες.
                      Για το λόγο αυτό το έργο των εκπαιδευτικών  είναι πάντα επίκαιρο, δυναμικό και κοινωνικά αναντικατάστατο. Με την ευκαιρία αυτή η Δημοτική μας Κίνηση εκφράζει προς τους νέους Διευθυντές των Σχολείων της πόλης μας τα θερμά της συγχαρητήρια ευχόμενη το έργο τους και οι προσπάθειές τους να βρίσκει αποδέκτες τους μαθητές τους, οι οποίοι αναμφισβήτητα είναι οι πιο αλάνθαστοι κριτές τους. Σε μια εποχή με τόσες δυσκολίες πάσης φύσεως το έργο των εκπαιδευτικών συνολικά και συλλογικά είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο!!
                     Η Δημοτική μας κίνηση με την ευκαιρία αυτή διαβεβαιώνει την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης μας πως θα είναι δίπλα της αρωγός όλων των φιλότιμων και αξιόλογων προσπαθειών της στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων της.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.