Βελτιωτικές επεμβάσεις σε 28 οδούς του Δήμου Περάματος από την Περιφέρεια Αττικής
Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση οδικού δικτύου Δήμου Περάματος» υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης. Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος του έργου είναι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε πολλές περιοχές του Περάματος, με εργασίες συντήρησης συνολικής επιφάνειας 4.165 τ.μ. επί των οδών του Δήμου. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν ασφαλτικές εργασίες, επισκευές φρεατίων υδροσυλλογής και επίσκεψης αγωγών ομβρίων ή ακαθάρτων υδάτων, διαγραμμίσεις ή αναδιαγραμμίσεις οδών.

Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σε 28 οδούς του Δήμου Περάματος, και συγκεκριμένα: Φωκά, Κοραή, Κρουστάλη, Κανάρη, Λακωνίας, Ζαλόγγου, Στ. Ελλάδος, Δημοκρίτου, Ερμού, Ηπείρου, Λουκιανού, Βάκχου, Κέκροπος, Μακεδονίας, Λανίτου (σε δύο τμήματα), Αγ. Νικολάου, Μπουμπουλίνας, Μαυρομιχάλη, Χαρ. Τρικούπη, Ηούς, Ιπποκράτους, Τήνου, Μον. Σαμουήλ, Παν. Νικολαΐδη, Ελευθερίας, Φλέμινγκ, Λ. Ειρήνης.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.