Τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες της Λυκόβρυσης Πεύκης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στη χώρα εκφράζει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.
Ο Δήμαρχος αποδίδει τα εύσημα στους μαθητές για την προσπάθεια που με ζήλο κατέβαλλαν και η οποία στέφεται με επιτυχία, ενώ παράλληλα, θερμά συγχαρητήρια απευθύνει και στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς της Λυκόβρυσης Πεύκης που συμπαραστάθηκαν στους μαθητές, και όλοι μαζί, σε αγαστή σχέση και συνεργασία, σαν μία οικογένεια, συνέβαλλαν στην επιτυχή εισαγωγή των μαθητών του Δήμου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Είμαστε υπερήφανοι από το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, οι οποίες μας γεμίζουν με μεγάλη χαρά και ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας και ευρύτερα της χώρας μας. Η επιτυχία σας αυτή λαμβάνει διαστάσεις ιδιαίτερης σημασίας στις σύγχρονες συνθήκες της μακράς οικονομικής κρίσης στη χώρα. Είσαστε η γενιά που με δυναμισμό, γνώση και βαθιά αγάπη για τον τόπο μας θα συνεχίσει την προσπάθεια της Ελλάδας να αποκτήσει βιώσιμη οντότητα και να αναπτυχθεί. Σας εύχομαι από καρδιάς με τον ίδιο δυναμισμό και την ίδια ακούραστη προσπάθεια και ζήλο να συνεχίσετε σε όλους τους τομείς ανάπτυξης της ζωής σας. Και όσο θα φωλιάζει στην καρδιά σας η αγάπη, η επιμονή και η προσπάθεια να είστε βέβαιοι πως ότι εμπόδια και να βρεθούν στον δρόμο σας θα καταφέρετε να τα υπερκεράσετε και συνεχίσετε πάντα μπροστά. Καλή αρχή στη νέα σας εκπαιδευτική βαθμίδα ως φοιτητές και καλή σταδιοδρομία. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ για να χαιρόμαστε με τις επιτυχίες σας και για να σας στηρίζουμε όποτε χρειαστεί», καταλήγει σχετικά ο Δήμαρχος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.