Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΠΕΑΠ υποδέχονται σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης μία ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση για το Μεταναστευτικό Πρόβλημα από την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για μία ξεχωριστή προσέγγιση επάνω στη διαχρονική πραγματικότητα του μεταναστευτικού στο χθες, το σήμερα και το αύριο που αντλεί τη θεματική της από αληθινές εικόνες ντοκουμέντων!
Είναι τιμή του Δήμου και του ΠΕΑΠ που η Περιφέρεια επέλεξε το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για την παρουσίαση της ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης, την Περιφέρεια Αττικής, μια ιστορική αναδρομή της δημιουργίας, εξέλιξης και εξάπλωσης του Tango διοργανώνει, στις 30/09/2017 και ώρα 21:30, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών σε συνεργασία με την μουσικοθεατρική ομάδα "Pasión Del Tango".
Η εκδήλωση με τίτλο "Tu, el Cielo y tu", σε μετάφραση "Εσύ, ο ουρανός και σύ", πραγματεύεται το θέμα του μεταναστευτικού σε παλαιότερες εποχές, στο τώρα αλλά και στο μέλλον, μέσα από έναν παγκόσμιας εμβέλειας αγαπητό χορό που είναι κατ’ ουσία γέννημα μεταναστών των αρχών του 20ου αιώνα.
Πρόκειται για παράσταση σε μορφή μιούζικαλ, με πολύ ζωντανή μουσική και mp3, χορό, τραγούδι, κωμικά στοιχεία, κοινωνικά θέματα, διαπροσωπικές σχέσεις και το σκληρό πρόσωπο της πραγματικότητας των προβλημάτων του σήμερα με αληθινές εικόνες ντοκουμέντων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.