Το αποφασίσαμε πέρσι και πέτυχε! Το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μας  στην κεντρική πλατεία της Λυκόβρυσης που στήσαμε με πολύ μεράκι και περισσή αγάπη τα περσινά Χριστούγεννα μας απέδειξε πως οι ζωντανές και πηγαίες ευχές που ανταλλάξαμε με τους Λυκοβρυσιώτες συμπολίτες μας άξιζαν πολλά!!
               Έτσι φέτος τα  Χριστούγεννα πήραμε την απόφαση να στήσουμε δύο σπιτάκια ένα στη Λυκόβρυση και ένα στην Πεύκη, στην προσπάθειά μας να είμαστε ζωντανοί όλες τις ¨Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και να χαρούμε με όλους τους συμπολίτες μας τη μαγεία των Χριστουγέννων.
               Σας περιμένουμε λοιπόν με πολύ αγάπη και εορταστική διάθεση στα δύο Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μας να ανταλλάξουμε ευχές με ένα τρόπο πηγαίο και αυθόρμητο που μόνο η προσωπική επαφή το εξασφαλίζει, να πιούμε ένα ποτό, και να κεραστούμε ένα χριστουγεννιάτικο γλυκό, ευχόμενοι ο ένας στον άλλον με ένα χαμόγελο και ένα τόνο αισιοδοξίας πως ο Χριστός που σε λίγες μέρες θα γεννηθεί θα φωτίσει τις ψυχές μας και θα οδηγήσει τις καρδιές μας σε στιγμές συναδέλφωσης και αλληλεγγύης για όλους τους συμπολίτες μας!
               Τα σπιτάκια μας σας περιμένουν στη Λυκόβρυση στην πλατεία ηρώων και στην Πεύκη στην πλατεία Σοφούλη!  Θα είναι για μας, για όλη την ομάδα μας ιδιαίτερη χαρά η παρουσία σας κοντά μας όλες αυτές τις Άγιες ημέρες. Εμάς θα μας βρείτε εκεί, δίνοντας με την παρουσία μας και την προσπάθειά μας ένα εορταστικό τόνο στην πόλη μας, στην πόλη που αγαπάμε και λατρεύουμε.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.