Αποτέλεσμα εικόνας για λυκοβρυση πευκη 2020
Αυτές τις μέρες  ακούγονται και λέγονται αυθόρμητα πολλές ευχές, άλλες ειλικρινές  και πηγαίες κι άλλες στερεότυπες και υπερβολικά τυπικές. 'Όλος ο κόσμος εύχεται και ελπίζει! 'Έτσι και μείς η ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020  ευχόμαστε, δεν επιθυμούμε όμως οι ευχές μας να είναι τετριμμένες και χιλιοειπωμένες από όλους! Δεν θέλουμε να ευχηθούμε στους συμπολίτες μας με μια γλώσσα ξύλινη και μονότονη από υποχρέωση και μόνο.
               Επιθυμούμε οι ευχές μας να είναι ζωντανές, πρόσωπο με πρόσωπο, γι αυτό δημιουργήσαμε τα δύο Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια μας,  καλώντας όλους τους συμπολίτες μας να ανταλλάξουμε τις πρωτοχρονιάτικες ευχές μας με περισσή αγάπη,  κοιτάζοντας στα μάτια τους συμπολίτες μας και ευχόμενοι ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά που έρχεται φορτωμένη με ελπίδες και όνειρα για όλους μας, αλλά και για την πόλη μας ιδιαίτερα!
              Το 2017 φεύγει σε λίγο γεμάτο εμπειρίες, γεμάτο από στόχους που πραγματοποιήθηκαν και άλλους που έμειναν ως ελπίδα και προσμονή. Ο Δήμος μας το 2017 προσπάθησε πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του. Άλλες φορές τα κατάφερε κι άλλες όχι. Εμείς πάντα σε όλη τη χρονιά επαινέσαμε τα καλά και αναδείξαμε με νηφαλιότητα και χωρίς φανατισμό τα αδύνατα σημεία του!
              Προσπαθήσαμε μέσα σε όλο το χρόνο που πέρασε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας, να αναδείξουμε τα χρόνια και άλυτα προβλήματα του Δήμου μας, να κρίνουμε πάντα με πολύ καλή διάθεση τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, να σταθούμε κοντά στους φορείς του Δήμου μας και στις καλές τους προσπάθειες, να είμαστε γενικά δίπλα στους συμπολίτες μας όσο οι μικρές μας δυνάμεις  το επέτρεπαν.
              Το 2018 είναι χρονιά κομβική γιατί είναι πιο κοντά στις επόμενες Δημοτικές εκλογές στις οποίες οι συμπολίτες μας θα κληθούν και πάλι να επιλέξουν τους Δημοτικούς τους Άρχοντες!! Ας είναι πραγματικά για όλους χρονιά ειρηνική, χρονιά δημιουργική, χρονιά που θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι συμπολίτες μας να νιώσουν την καθημερινότητά τους πιο ανθρώπινη και πιο ελκυστική. Να λυθούν τα προβλήματα που χρονίζουν στο Δήμο μας και να αναδείξουμε περισσότερο όλοι μας ένα Δήμο  αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και χριστιανικής αγάπης. Το έχουν ανάγκη ειλικρινά πολλοί συμπολίτες μας.
               ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ!  ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΔΥΝΑΜΗ  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΌΤΗΤΑ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!  ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.