Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια», το οποίο πήρε το όνομά του από μια νέα γυναίκα που πρόσφερε στον αθλητισμό του Δήμου Ιλίου και έχασε τη ζωή της στις καταστροφικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2015.
Το Τουρνουά διοργάνωσε το Τμήμα Αθλητισμού, Νέας Γενιάς, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ιλίου, σε συνεργασία με τα Αθλητικά Σωματεία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Λιοσίων, Α.Ο. Ιάσων, Α.Ο. Ιλίου, Α.Ε. Ιλίου, Α.Σ. Μιλτιάδης Ιλίου, Μ.Ε.Ν. Ιλίου και διεξήχθη την Τετάρτη 27.12.2017 και την Πέμπτη 28.12.2017, όπου αγωνίστηκαν οι Νέοι Παναθηναϊκού με τους Επίλεκτους Ιλίου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Οι μεγάλοι νικητές που αναδείχθηκαν σε αυτό το Τουρνουά είναι ο αθλητισμός, η συμμετοχή και η μνήμη. Η πόλη μας δεν ξεχνά τους ανθρώπους της και ειδικά αυτούς που προσφέρουν.
Η Ελένη, που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από κοντά μας πράττοντας το οικογενειακό της καθήκον, εύχομαι να είναι η τελευταία που χάνει τη ζωή της από πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Αθλητισμός είναι ένας σημαντικός Τομέας, που έχει μια μακρόχρονη πορεία στον Δήμο μας. Οι αθλητικές μας δράσεις και τα προγράμματα προσφέρουν δημιουργική διέξοδο, ιδιαίτερα στους νέους και στοχεύουν στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος, αλλά και στην υιοθέτηση της άσκησης στην καθημερινότητά μας, γιατί πιστεύουμε ότι ο Αθλητισμός είναι Ζωή.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.