«Είμαστε δίπλα σας,  στεκόμαστε πλάι στην Κιβωτό της αγάπης και της κοινωνικής προσφοράς».
Με τον πατέρα Αντώνιο από την Κιβωτό του Κόσμου είχε συνάντηση εργασίας, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, με αφορμή τη λειτουργία του νέου Σπιτιού Φιλοξενίας στην Άνοιξη εδώ και λίγες εβδομάδες.
Ο πατέρας Αντώνιος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Διονύσου για τη μέχρι τώρα βοήθεια που έχει προσφέρει ο Δήμος και οι υπηρεσίες του στην καλύτερη λειτουργία του Σπιτιού Φιλοξενίας, μεταξύ άλλων και για  τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του οικήματος, αλλά και όλους τους δημότες που έχουν ήδη αγκαλιάσει θερμά αυτή την προσπάθεια. Ο κ. Ζαμάνης εξήρε το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Κιβωτός και επεσήμανε την πρόθεση του Δήμου να σταθεί αρωγός στη σημαντική αυτή προσπάθεια και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο και με κάθε μέσο που διαθέτει. Συμφώνησαν μάλιστα, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να συναντηθούν ξανά και να εκπονήσουν από κοινού ένα πρόγραμμα στήριξης του Σπιτιού Φιλοξενίας της Κιβωτού στην Άνοιξη.

Ο κ. Ζαμάνης μετά την επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Κιβωτού δήλωσε: «Είναι χαρά και τιμή μας, να βοηθήσουμε όπως μπορούμε το έργο αυτού του σπουδαίου ανθρώπου και της ομάδας του. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές το έργο που επιτελείται είναι πραγματικά σπουδαίο. Και χαίρομαι διπλά γιατί και οι δημότες του Διονύσου δείχνουν ήδη έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στα 17 παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή της Άνοιξης. Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του θα είναι συνεχώς δίπλα στην Κιβωτό. Στην Κιβωτό της αγάπης, στην Κιβωτό του ανθρωπισμού και της κοινωνικής προσφοράς».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.