Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα «V΄ ammos» στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.
Σημειώνεται πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.


Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης,  τόνισε μεταξύ άλλων πως η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια»,   κάνει αισθητή την παρουσία της στον Πειραιά μέσα από πολιτιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες. Επιπλέον, ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως «Η Ομόνοια»  έχει μεγάλη  διάθεση για συμμετοχή στα κοινά της πόλης και  ευχήθηκε να συνεχίσει να αναδεικνύει με τον ίδιο ζήλο τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης. Τέλος, ευχήθηκε χαρούμενο και δημιουργικό το 2018.

Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια» κ. Θοδωρής Τσόντος, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, πως «η ετήσια αυτή εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε  και να ανταλλάξουμε ευχές με τους φορείς του Πειραιά: Την Εκκλησία, την Περιφέρεια, τον Δήμο, τα Επιμελητήρια, τα Σωματεία, τους  Συλλόγους, αλλά και πολλούς φίλους».

Ο κ. Τσόντος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φιλοξενία στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και συμπατριώτη μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την παραχώρηση του χώρου και τη φιλοξενία».

Από τον Δήμο Πειραιά, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κα Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου, οι κ.κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, Σταύρος Βοϊδονικόλας Κυριάκος Σιγαλάκος. Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου. Ο Πρόεδρος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Νικήτας Γκόλφης και η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα Λίνα Αθανασίου. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.

Νωρίτερα ο κ. Μώραλης είχε παρευρεθεί στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της  Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.