Σε μια σειρά εκδηλώσεων κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας που διοργάνωσαν φορείς του Δήμου συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.


Το Σάββατο 13/1 παραβρέθηκε Κλειστό Γυμναστήριο “Χρήστος Μωραΐτης” στην κοπή πίτας του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης, στην οποία βράβευσε για την προσφορά τους τους προπονητές του Ομίλου Βαρβάρα Βοϊβόδα και Απόστολο Σταυριανίδη, ενώ αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στους αθλητές και της τις αθλήτριες του συλλόγου. Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Αστέρας Πεύκης Δημήτρης Κασάπογλου τον ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία του και για το ενδιαφέρον του στην επίλυση του προβλήματος της αλλαγής της τέντας του Γυμναστηρίου.

Την ίδια ημέρα ο κ. Μαυρίδης παρέστη  επίσης στην κοπή πίτας της Ένωσης Γονέων Λυκόβρυσης - Πεύκης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα  εκδηλώσεων “Μανόλης Αναγνωστάκης” του Δημαρχείου.


Στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκαν η κοπή πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Λυκόβρυσης- Πεύκης της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης - Πεύκης, την Κυριακή 14/1 παρουσία του Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων. Εξάλλου την ίδια ημέρα ο κ. Μαυρίδης συμμετείχε στην εκδήλωση του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης “Εύξεινος Πόντος”.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: “Είχα τη χαρά αυτό το Σαββατοκύριακο να συμμετέχω σε εκδηλώσεις κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας φορέων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας. Είναι εξαιρετικά θετικό ότι στην Λυκόβρυση και στην Πεύκη υπάρχουν ενεργοί πολίτες που συμμετέχουν στα δρώμενα της Κοινωνίας των Πολιτών και στα κοινά. Αποτελούν  οξυγόνο για τον Δήμο μας”


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.