Αποτέλεσμα εικόνας για KERAMEVS
Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τη συγκρότηση Επιτροπής για την μελέτη ζητημάτων της ακαδημαϊκής ελευθερίας και ειρήνης από το Υπουργείο Παιδείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αντίδραση του Υπουργού Παιδείας στην κατάσταση διαρκώς διογκούμενης ανομίας που επικρατεί στα Πανεπιστήμια της χώρας είναι η συγκρότηση μιας Επιτροπής με επικεφαλής τον κ. Παρασκευόπουλο»

  
Πλήρης Δήλωση

«Η αντίδραση του Υπουργού Παιδείας στην κατάσταση διαρκώς διογκούμενης ανομίας που επικρατεί στα Πανεπιστήμια της χώρας, μετά και τις πρόσφατες αποκαλύψεις για εγκληματικά επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, είναι η συγκρότηση ακόμη μιας Επιτροπής. 

Μιας Επιτροπής για τη μελέτη ζητημάτων που αφορούν στην ακαδημαϊκή ελευθερία, την ειρήνη και την παραβατικότητα στους χώρους των Α.Ε.Ι., επικεφαλής μάλιστα της οποίας τέθηκε ο  πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης  της Κυβέρνησης, κ. Παρασκευόπουλος, γνωστός για τον περίφημο νόμο του που αποφυλάκισε χιλιάδες βαρυποινίτες.

Αν η Κυβέρνηση ήθελε πραγματικά να λύσει το πρόβλημα, αντί για τη συγκρότηση μίας ακόμη Επιτροπής, θα τροποποιούσε την προβληματική ρύθμιση που νομοθέτησε για το άσυλο».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.