Με φόντο τον τίτλο ξεκίνησε στις 19:30 στην Τούμπα το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το αποψινό ματς των «δικεφάλων», θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου κι έτσι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον. 
Τα δεδομένα άλλαξαν μετά την επιστροφή των βαθμών στον ΠΑΟΚ, ενώ η Τούμπα είναι γεμάτη. Η βαθμολογία πλέον έχει διαμορφωθεί με την ΑΕΚ να έχει δύο βαθμούς περισσότερους.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Μάτο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνια, Κάμπο, Λημνιό, Πέλκα και Πρίγιοβιτς
Οι «εκλεκτοί» του Μανόλο Χιμένεθ ήταν οι: Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Κονέ, Λιβάγια, Μπακάκης, Μπακασέτας και Αραούχο.
Στο 90' ο ΠΑΟΚ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Το ματς διακόπηκε για αρκετή ώρα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη να ζητάει από την ομάδα του να αποχωρήσει από το γήπεδο. Οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης του ζήτησαν να ηρεμήσει και να τους αφήσει να τελειώσουν το παιχνίδι, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή το ματς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.