Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά παρευρέθηκε χθες, στην τελετή βράβευσης γυναικών που διοργάνωσε, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο Όμιλος Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό και τις Επιστήμες, «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ», στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. 

Στην τελετή «ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ 2018», τιμήθηκαν οκτώ ξεχωριστές γυναικείες προσωπικότητες που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για την αγάπη τους στο αντικείμενό τους, τον προσωπικό τους μόχθο, τη μελέτη, το όραμα, τις ικανότητες,  το πάθος, τα ταλέντα τους και το έργο τους ενθάρρυνε  κι άλλες γυναίκες προς τη δημιουργία. 

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, σε  δήλωσή της ανέφερε, ότι «για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» βραβεύει γυναίκες οι οποίες έχουν κάνει πάρα πολύ σημαντικά επιτεύγματα η καθεμιά στον χώρο της».
«Όλες οι γυναίκες είναι πάρα πολύ αξιόλογες, ακούσαμε καταπληκτικά βιογραφικά. Πραγματικά μένει άφωνος κανείς με το πόσα πράγματα μπορούν να κάνουν και ειδικά τόσο νέοι άνθρωποι», τόνισε η κα Νταϊφά  και συνεχάρη την Πρόεδρο του «ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ» κα Νανά Λάτση για την ξεχωριστή τελετή.
Να σημειωθεί ότι τις βραβεύσεις στις γυναίκες που ξεχώρισαν τις έκαναν αποκλειστικά άνδρες. Μάλιστα, η κα Νταϊφά σημείωσε ότι η πρόταση που έγινε στην εκδήλωση, και γυναίκες να μπορούν να βραβεύσουν άνδρες για τα δικά τους επιτεύγματα, είναι πολύ καλή.
Η κα Νταϊφά, ευχαρίστησε το Ε.Β.Ε.Π.  και τον Πρόεδρό του κ.  Βασίλη Κορκίδη για την άψογη συνεργασία που έχει με τον Δήμο Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.