Αποτέλεσμα εικόνας για δημος πειραια
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά,  σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας «Υγεία για Όλους»,  πραγματοποιεί δωρεάν εξετάσεις, το Σάββατο 17 Μαρτίου, από τις 10.00 το πρωί έως και τις 14.00 το μεσημέρι, στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Πειραιά (Αγχιάλου 104 και Αιτωλικού, Πειραιάς).
Οι δωρεάν εξετάσεις απευθύνονται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες, των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου Πειραιά και θα γίνουν από τις εξής ειδικότητες:
-Γυναικολόγος  (ΠΑΠ τεστ, διακολπικός υπέρηχος, ψηλάφηση μαστού)
-Καρδιολόγος (καρδιολογικός έλεγχος με τη χρήση φορητού καρδιογράφου/ υπερηχογράφου)
-Ενδοκρινολόγος (ενδοκρινολογικός έλεγχος με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου, έλεγχος γλυκοζυλιωμένης   -  σακχάρου)
Πληροφορίες και ραντεβού:
Τις εργάσιμες ημέρες έως και την  Παρασκευή 16 Μαρτίου,  ώρες 9.00 έως 13.00,  στο τηλέφωνο 2131601869. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, σε δήλωσή του τόνισε πως σε αυτό το δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται συνεργασίες και να προσφέρονται δωρεάν εξετάσεις στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας. Αναφερόμενος στα  Δημοτικά Πολυϊατρεία ο κ. Αγραπίδης επεσήμανε πως νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τη λειτουργία τους, καθώς είναι μια κοινωνική δομή, που δίνει τη δυνατότητα στους δημότες και στους κατοίκους της πόλης μας, να εξετάζονται δωρεάν από εξειδικευμένους γιατρούς. Τέλος, ο κ. Αγραπίδης κάλεσε τους πολίτες  να βάλουν σε προτεραιότητα την υγεία τους και να επισκεφθούν το Σάββατο 17 Μαρτίου τα Δημοτικά Πολυϊατρεία.
 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.