Πώς θα πάρει τις αποφάσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκης;



Στον αέρα βρίσκεται κυριολεκτικά ο Όσκαρ Γκαρσία, καθώς στη συνάντηση που είχε ο Ισπανός τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ειπώθηκε πως «όλοι κρίνονται μέχρι το τέλος της σεζόν», ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έρθουν τα πάνω-κάτω στο «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, το αφεντικό του συλλόγου έχει πάρα πολλά παράπονα από τον Όσκαρ Γκαρσία, με αποτέλεσμα να μην αποκλείει κανένας το ενδεχόμενο να γίνει ανά πάσα στιγμή μια… ξαφνική απόλυση.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που και ο Ισπανός τεχνικός είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και για το γεγονός προφανώς ότι του… χρεώνουν τα πάντα, ενώ η ομάδα δεν είναι δική του και μετράει λίγο καιρό στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Όλη αυτή η κατάσταση, λοιπόν, ενισχύει το σενάριο που λέει ότι ο Όσκαρ Γκαρσία μπορεί να αποχωρήσει και πριν τη λήξη της σεζόν, αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχει η εκτίμηση ότι πολύ δύσκολα στο Λιμάνι θα τον εμπιστευτούν για να σχεδιάσει τον «νέο Ολυμπιακό».

Μπορεί, δηλαδή, το έτσι κι αλλιώς -σχεδόν αποφασισμένο- διαζύγιο να έρθει μια ώρα αρχύτερα από τον πάντα απρόβλεπτο Βαγγέλη Μαρινάκη, πολύ περισσότερο στην περίπτωση που οι πρωταθλητές δεν βελτιώσουν το αγωνιστικό τους πρόσωπο και συνεχίσουν να κολυμπάνε σε ρηχά νερά, όπως είδαμε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Και σε αυτό το ενδεχόμενο, βεβαίως, είναι πολύ πιθανό η λύση που θα προτιμηθεί για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο να είναι… ελληνική!

Προφανώς και δεν πρόκειται για τον Τάκη Λεμονή, ένα όνομα που «κάηκε» μετά την απόλυση του περασμένου Γενάρη, αλλά για μια άλλη επιλογή που προφανώς μπορεί να προκαλέσει πολλά σχόλια!

πηγη sportdog

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.