Μετά το σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία του Χρήστου Σπίρτζη ήρθε τώρα κι η σειρά του Δημήτρη Βέττα. Η ανάρτηση που «καίει» τον... θεριακλή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ



Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο τσιγάρο. Και μάλιστα τόσο μεγάλη ώστε να καπνίζουν σε κλειστούς χώρους αλλά και κάτω από πινακίδες που απαγορεύουν το κάπνισμα. Μετά το σάλο που προκάλεσε η φωτογραφία του Χρήστου Σπίρτζη ήρθε τώρα και η σειρά του Δημήτρη Βέττα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε έξαλλο τον δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, φωτογραφιζόμενος να ... φουμάρει ανενόχλητος σε σε κλειστό χώρο κατά την περιοδεία του στο Πήλιο. Στο δήμο Τρικκαίων εφαρμόζεται απαρέγκλιτα τους τέσσερις τελευταίους μήνες ο αντικαπνιστικός νόμος και έτσι ο δήμαρχος, με αφορμή την εν λόγω φωτογραφία, ξέσπασε μέσω Facebook «στολίζοντας» τον υπουργό.

Προτού κοπάσει ο σάλος από την παρασπονδία του Σπίρτζη ήρθε η σειρά κι άλλου πολιτικού προσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, του βουλευτή, Δημήτρη Βέττα. Ο τελευταίος «πιάστηκε» στη Βουλή να καπνίζει σε χώρο που απαγορεύεται το κάπνισμα, όπως φαίνεται και από τη σχετική πινακίδα που είναι ακριβώς δίπλα του. 

Τη φωτογραφία ανάρτησε στο Facebook ο πολιτικός συντάκτης Νίκος Χασαπόπουλος, ο οποίος σχολίασε: «Όταν είσαι κυβερνητικός βουλευτής μπορείς να καπνίζεις σε κλειστούς χώρους κάτω από πινακίδες απαγόρευσης καπνίσματος χωρίς επιπτώσεις. Με δυο λόγια, κάνεις ό,τι σου καπνίσει».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.