soou-tramp-tinakse-piturida-apo-to-peto-tou-emanouel-makron--fwto

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε τον Εμανουέλ Μακρόν στο Οβάλ Γραφείο και η συνάντησή τους αποδείχθηκε περισσότερο απρόβλεπτη απ' ότι θα περίμενε κανείς.
Οι δυο άντρες στέκονταν μπροστά στις κάμερες, για το παραδοσιακό τετ α τετ πριν ξεκινήσει η συνάντησή τους, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος άρχισε να μιλά για τη μεταξύ τους σχέση.
"We do have a very special relationship," Pres. Trump says, brushing a "little piece of dandruff" off French Pres. Macron's jacket.

"We have to make him perfect. He is perfect." https://abcn.ws/2HUlMAI 
«Εχουμε μια πολύ καλή σχέση. Δεν είναι fake news. Εχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση», είπε ο Τραμπ και στη συνέχεια ξέφυγε εντελώς από το... πρωτόκολλο.
«Μάλιστα, θα βγάλω λίγη πιτυρίδα από εδώ...», είπε, ξεσκονίζοντας το πέτο του σακακιού του Μακρόν.
«Πρέπει να τον κάνουμε τέλειο... Είναι τέλειος», εξήγησε ο Αμερικανός ομόλογός του, αναγκάζοντας τον Μακρόν να βάλει τα γέλια. 
Δεν ήταν το μόνο παράδοξο της συνάντησης: οι δύο ηγέτες κάποια στιγμή βγήκαν πιασμένοι χέρι- χέρι σε εξωτερικό χώρο του Λευκού Οίκου και ο Τραμπ φαινόταν σαν να... τραβάει τον Μακρόν.
Επίσης, στα παραλειπόμενα της συνάντησης, δεν πέρασε απαρατήρητο το χειροφίλημα του Μακρόν στην Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.