«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές να έχουν δύναμη, καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις και να μην ξεχνούν ότι πρόκειται για μία από τις πολλές φορές που θα δοκιμαστούν στη ζωή τους.
Χρειάζεται υπομονή και αποφασιστικότητα, σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων και θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω πως η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας.
Η έως σήμερα εργατικότητα και προετοιμασία, είμαι βέβαιος ότι θα ανταμείψει τους κόπους σας, ωστόσο η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές και στόχους που σας περιμένουν να τους κατακτήσετε.
Αν και πρόκειται για μία σημαντική ευκαιρία, δεν είναι η μοναδική που θα σας δοθεί. Η επιτυχία ή η αποτυχία στις εξετάσεις είναι παροδικές καταστάσεις, οι οποίες δεν προδιαγράφουν την εξέλιξή σας. Η προσήλωση στις επιθυμίες, στις προσδοκίες και στα ιδανικά σας είναι εκείνα που μπορούν να διασφαλίσουν μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή.
Με θάρρος, επιμονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είναι σίγουρο ότι θα ξεπεράσετε με επιτυχία τις προκλήσεις και με ειλικρινή προσπάθεια θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.